Σελίδες

17 Μαρ 2019

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ηγέτη του Εργατοπατερικού Κράτους, Μπιν Παγαγόπουλου…

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα έστειλε στα τηλεοπτικά δίκτυα ο ηγέτης του Εργατοπατερικού Κράτους, Μπιν Παναγόπουλος, από το καταφύγιο στο οποίο κρύβεται μαζί με τους υπασπιστές του για να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς του ΠΑΜΕ (Παναμερικανικού Μετώπου)...

Ο καταδιωκόμενος από το ΠΑΜΕ ηγέτης του Εργατοπατερικού Κράτους κατήγγειλε τις σφοδρές επιθέσεις που δέχεται ο εργατοπατερισμός από τους τραμπούκους ιμπεριαλιστές του ΠΑΜΕ, οι οποίοι είναι δάκτυλος της τρόικα και θέλουν να διαλύσουν το Εργατοπατερικό Κράτος, το οποίο δεν μπόρεσαν να διαλύσουν τα μνημόνια!!!
 

Ο κυνηγημένος από το ΠΑΜΕ ηγέτης, εγκάλεσε την κυβέρνηση του Αριστερού Κράτους και την αστυνομία της που δεν προστάτεψαν το Εργατοπατερικό Κράτος από την ωμή ιμπεριαλιστική επέμβαση, την καθοδηγούμενη από την CIA και εκτελούμενη από τους αχυράνθρωπους του ΠΑΜΕ!!!

Με δακρύβρεχτο και παράλληλα οργισμένο ύφος, ο Παναγόπουλος εξανίσταται που
«όσα δεν κατάφεραν 10 χρόνια τρόικας, μνημονίων και κυβερνήσεων»
με τα οποία βέβαια είχε τις καλύτερες σχέσεις ο ίδιος και οι «συναγωνιστές» του, το κατάφερε το ΠΑΜΕ, δηλαδή να διαλύσουν τα… συνδικάτα.
Τα εργοδοτικά, αλλά ας μη σταθούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες.
Στη συνέχεια ωρύεται που δεν τον προστάτευσε η κυβέρνηση και η αστυνομία, που ίσως θα έπρεπε να τους συνοδεύει κατά τις τουρνέ τους στα ουζερί της πόλης κι από μπουφέ σε μπουφέ, για να τους προφυλάξουν από την ενοχλητική παρουσία της φωνασκούσας πλέμπας των διαδηλωτών και των πραγματικών εκλεγμένων συνδικαλιστών.
Επειδή όμως πέρα από τη φαιδρότητα του πράγματος, υπάρχει και μια σοβαρή διάσταση, αναγκαίο είναι να επισημαίνονται ακόμα και τα αυτονόητα:
  • Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι που διαδηλώνουν στην Καλαμάτα, οι πολλοί περισσότεροι εργαζόμενοι που τους στηρίζουν σ' όλη τη χώρα έχουν μια ξεκάθαρη απαίτηση: Να γίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ, αλλά να είναι συνέδριο πραγματικά εργατικό, χωρίς νόθους και εργοδότες, όπως θέλουν οι “αποκλεισμένοι” της ντόλτσε βίτα...  όπως εύστοχα τους αποκαλεί στο σχόλιό του ο 902.gr


Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ σε τρέιλερ για το ριμέηκ του Lost


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου