Σελίδες

20 Φεβ 2019

«Κι εις ανώτερα»...

Στην 55η Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 35 αρχηγοί κρατών, 80 υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων και ιμπεριαλιστικών οργανισμών, ειδικοί, εμπειρογνώμονες κ.ά. Δηλαδή, όλα τα καλά παιδιά στην «πίστα» του ενδοϊμπεριαλιστικού ανταγωνισμού και το κάθε ένα μόνο του για τα συμφέροντα της αστικής τάξης της χώρας του.
Προς τιμήν του ιδρυτή αυτής της Διάσκεψης Έβαλντ φον Κλάιστ καθιερώθηκε και το ομώνυμο βραβείο από το 2009, που απονέμεται σε προσωπικότητες της πολιτικής για την ασφάλεια με εξέχουσα συνεισφορά για τη διεθνή συνεννόηση και την επίλυση διαφορών.

Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και των Σκοπίων, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, τιμήθηκαν από κοινού με αυτό το βραβείο για τις υπηρεσίες τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών!
Θα κατανοηθεί καλύτερα η λαϊκή μας παροιμία «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» αν αναφερθούν προκάτοχοι αυτού του βραβείου, δίπλα στους οποίους θα φιγουράρει και ο Έλληνας -ρωθυπουργός.
- Χένρι Κίσινγκερ, υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Το βιογραφικό του στάζει από αίμα αθώων, στο Βιετνάμ, στη Χιλή, στο πραξικόπημα της ελληνικής χούντας και στην πολύνεκρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο του 1974, όπως αποκαλύπτονται σε απόρρητα, μέχρι πριν λίγο καιρό, έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ο Κίσινγκερ εμφανίζεται απροκάλυπτα να υποστηρίζει την κατοχή του 1/3 της Κάπρου από τους Τούρκους και συγχρόνως να δηλώνει ότι εάν η Ελλάδα και η Τουρκία έφθαναν σε σύγκρουση, τότε οι ΗΠΑ θα στήριζαν την Τουρκία. Κι όλα αυτά μια ημέρα, ή μάλλον λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο Αττίλας 2 με τον οποίο η Τουρκία ολοκλήρωσε τη στρατιωτική εισβολή, καταλαμβάνοντας το 36,2% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
- Χαβιέ Σολάνα, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, είχε το γενικό πρόσταγμα για τους βομβαρδισμούς κατά της Γιουγκοσλαβίας, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα πιο στυγερών ηθικών αυτουργών του εγκλήματος κατά του γιουγκοσλαβικού λαού.
- Τζον Μακέιν,  Αμερικανός πολιτικός. Συνεργάτης Ουκρανών νεοναζί, ισλαμιστών τρομοκρατών, αλλά και δικτατόρων σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ήταν υπέρμαχος της κλιμάκωσης της αμερικανικής επιθετικότητας εναντίον της Βόρειας Κορέας και πρωτεργάτης του υστερικού κλίματος που δημιουργήθηκε εναντίον της Ρωσίας. Στη Συρία ζήτησε από πολύ νωρίς την ενίσχυση ισλαμικών ομάδων που αργότερα συνενώθηκαν με άλλες δυνάμεις για να σχηματίσουν το «Ισλαμικό Κράτος».
- Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν, ο κεντροδεξιός πρώην πρόεδρος της Γαλλίας.
- Χέλμουτ Σμιθ, π. καγκελάριος της Γερμανίας.
- Τζόζεφ Λίμπερμαν, Κριστιάνα Φιγκέρες, Λοράν Φαμπιούς, Χοακίμ Γκάουκ, όλοι θερμοί υποστηρικτές του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης η οποία εγγυάται την «ευημερία, την ασφάλεια και την ειρήνη στον πλανήτη μας», γι' αυτό και βραβεύτηκαν.
Εύγε, κ. Τσίπρα. Και εις ανώτερα!
Μαζί με το βραβείο για το Προσφυγικό που πήρατε, με φόντο την Μόρια και τα άλλα προσφυγικά κολαστήρια, μαζί με το βραβείο του «πολιτικού σθένους» με φόντο τις αριστερές κωλοτούμπες σας, προσθέστε στον τοίχο σας και το πρόσφατο βραβείο Έβαλντ Φον Κλάιστ, με φόντο την αιματοβαμμένη σημαία του ΝΑΤΟ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/2/19, 9:11 μ.μ.

    Φίλοι μου!!!


    Φοβάστε!!! ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑ!!!

    ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΤΑΙ!!! Μιλάτε για το ποίοι πήραν το βραβείο "Ewald von Kleist"!!!

    ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ (ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΒΡΑΒΕΙΟΥ") ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!!

    ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ/ΑΛΛΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "Ewald von Kleist"!!!

    ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩΜΑΣΤΕ!!! ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΚΕΔΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ/ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΦΙΛΟΙ! ΚΡΥΒΩΣΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΩΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ!!!


    ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΔΩΣΗ!!!!



    ΤΟ "ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ !!!


    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ "Ewald von Kleist" ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Μόναχο 16/2/2019! Παράλληλα θυμίζουμε την "Διαμάχη" SS με SA και την "Αντίσταση-Κόντρα" Αξιωματικών της Βέρμαχτ (προς το τέλος του πολέμου μετά το Σταλινγράντ) του "3ου Ράϊχ-Χίτλερ/NSDAP" ΚΟΝΤΡΑ Της ... "Αγιας Γερμανικής Αυτοκρατορίας/Heilliges Römische Reich Deutsche Nation"- που "πρωτοεμφανίστηκε" στο ... Aachen!!!

    --------------------------------

    ΩΩΩΩΩ! ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ SCHEIN FICTION!!!!

    16/2/1942 ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ο "ΕΛΑΣ"!!!

    ....και τώρα το ... "Παραξενοπερίεργο".....

    (Για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ!!!)

    ΣΗΜΕΡΑ 16/2/2019 ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ* ΤΗΣ ΟΔΓ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ" 

    ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ "EWALD VON KLEIST"!!!

    ..... ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ EWALD VON KLEIST και του Ιδίου!!!


    .... ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!!

    Εμείς ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ - ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!)


    ΓΙΑΥΤΟ: ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ-ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ......!!!!




    *ΚΑΙ όταν στο Μόναχο το 1938 έγινε η "Διάσκεψη του Μονάχου" ο Κρυφοναζιστής Εγγλέζος ΥΠΕΞ Τσαμπερλάιν ανέμιζε τα χαρτιά του και ούρλιαζε "Η Ειρήνη Κέρδισε"... έναν χρόνο μετά ξεκινούσε ο Β'Παγκόσμιος Καπιταλιστικός Πόλεμος το 1939!!! ... και καλά κρασιά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή