Σελίδες

2 Δεκ 2018

“Οι σταλινικοί σαν τον Κουτσούμπα ετοιμάζουν εγκληματικές εκκαθαρίσεις ενάντια στην αριστερή κυβέρνηση!!!”

Σταλινικές εκκαθαρίσεις κατά του Σύριζα διαβλέπει η “Αυγή”!!!

“Οι σταλινικοί σαν τον Κουτσούμπα ετοιμάζουν εγκληματικές εκκαθαρίσεις ενάντια στην αριστερή κυβέρνηση. Διαδώστε!” 
Αυτός θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος του πονήματος που διαβάσαμε στην Αυγή «Τι είναι και τι θέλει το ΚΚΕ». 
Εξανέστη λοιπόν ο αρθρογράφος της κομματικής εφημερίδας της κυβερνήσεως με την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη διεθνή συνάντηση των κομμουνιστικών κομμάτων πριν λίγες μέρες, αφού από αυτή προκύπτει –συνεχίζει ο αρθρογράφος- πως o ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασικός εχθρός του κινήματος, όπως παλιότερα είχαν ανακηρυχθεί τέτοιοι ο Πλουμπίδης και ο Βελουχιώτης!!! 
Το συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα είναι πως  ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από την ίδια πάστα με τον Άρη και τον Πλουμπίδη και το μπουζούκι μπάτσος, από αυτούς που εκδημοκρατίζει η αριστερή μας κυβέρνηση βεβαίως – βεβαίως.

Γιώργος Μαργαρίτης – “Ο πανικός των κυρίαρχων πολιτικών θα μας δώσει τερατογενέσεις”



Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας Γιώργος Μαργαρίτης στην εκπομπή “Αντιθέσεις” του Kρήτη TV και το δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη πριν δυο βδομάδες, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου. Μετά από μια σύντομη εισαγωγή στo γεγονός και τους λόγους για τους οποίους συνιστά τομή, η συζήτηση επεκτείνεται στην ευρωπαϊκή και διεθνή οικονομική και γεωπολιτική κατάσταση, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και το εκάστοτε ιστορικό αποτύπωμα στις σύγχρονες εξελίξεις.