Σελίδες

18 Νοε 2018

Προς συριζαίους: “Χτες γιορτάσαμε το Πολυτεχνείο και κάνετε ακριβώς τα ίδια... Είμαι 14 χρονών κι είμαι εγκληματίας;;;”

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που μαθητές μπήκαν στο γραφείο του Γαβρόγλου στο Υπουργείο Παιδείας -που είχε κλειδωθεί μέσα για να μην τους συναντήσει- και διάφορα Συριζοτρόλ προσπαθούσαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις τονίζοντας ότι παρέμεινε ψύχραιμος και διαλλακτικός. Σήμερα είχαμε άλλο ένα επεισόδιο στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όπου είχε προγραμματισεί εκδήλωση και πολιτική ομιλία του Γαβρόγλου για το νέο εξεταστικό σύστημα στα Λύκεια, που δείχνει πόσο “διαλλακτικός” και “ανοιχτός στο διάλογο” είναι ο Υπουργός.
Έξω από το χώρο της εκδήλωσης (2ο ΓΕΛ Συκεών) καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώσεις καθηγητών, γονέων, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές. Τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν να προσεγγίσουν το χώρο κι η “διαλλακτική” τους απάντηση

Τσίπρας και τανκς

Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία…Ίσως να μην έχουμε ζήσει μεγάλες εξεγέρσεις βέβαια, αλλά ποια άλλη γενιά έχει δει νατοϊκή αριστερά, που διαδηλώνει μπροστά από την πρεσβεία και δε φωνάζει ούτε ένα σύνθημα, έτσι για ξεκάρφωμα, για τις ΗΠΑ και τον ιμπεριαλισμό; Αλλά δεν τα εκτιμάτε αυτά, γιατί θέλετε να έρθει ο Κούλης.

Στη χθεσινή πορεία τα μπλοκ των κομμουνιστών ήτανε μαζικά, δίνοντας τον τόνο. Η αστυνομία έδινε επισήμως 4.000 κι αν ίσχυε αυτή η αστεία εκτίμηση, θα σήμαινε πως η αριστερή μας κυβέρνηση κινητοποίησε περισσότερους αστυνομικούς από τους διαδηλωτές. Κι αν νιώθετε πως σας φτύνουν και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα, δε βρέχει. Είναι η αστυνομική “Αύρα” της ΜΑΤοϊκής αριστεράς.