Σελίδες

14 Σεπ 2018

«Επιχειρήσεις»... τσουβαλιάσματος

Ο Τάσος Παππάς, γνωστός δημοσιογράφος της "Εφημερίδας των Συντακτών", έγραψε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη, ένα κείμενο που όχι μόνο δεν τιμά τον ίδιο, αλλά και που προσβάλλει τη νοημοσύνη κάθε ανθρώπου που γνωρίζει γραφή κι ανάγνωση.
Το κείμενο τιτλοφορείται: «Ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη όποτε μας συμφέρει» και αφορά στην υπόθεση της διερεύνησης των δανείων των κομμάτων, τα σχετικά με αυτήν δημοσιεύματα και τις αντιδράσεις των κομμάτων. Το κείμενο του κ. Παππά αρχίζει με το εξής: «Συμφωνούν κάπου το ΠΑΣΟΚ με το ΚΚΕ; "Πουθενά", είναι η λογική απάντηση. Κι όμως συμφωνούν ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, αλλά ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ». Εδώ προκύπτει ευλόγως το συμπέρασμα ότι για τον κ. Παππά, την ΕφΣυν, τον πολιτικό χώρο που κινείται και εκφράζει η εφημερίδα, η Δικαιοσύνη είναι όντως ανεξάρτητη. Το ΚΚΕ όπως -σχετικά- σωστά σημειώνει ο κ. Παππάς δεν πιστεύει κάτι τέτοιο. Θα μπορούσαμε να του απαντήσουμε γύρω από τα θέματα του κράτους και της Δικαιοσύνης με κάποιο από τα σπουδαία εδάφια του Ένγκελς, αυτά όμως τα γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Παππάς...

Οσφυοκάμπτες ρουφιάνοι της εξουσίας...

Αλλο ένα εμετικό άρθρο γράφτηκε στη φιλοκυβερνητική φυλλάδα «Documento» με τίτλο: «Το ρολόι του ΚΚΕ χτυπάει μεσάνυχτα». Συγγραφέας του οχετού (ο τίτλος του παραφράζει τίτλο ενός βιβλίου του Μενέλαου Λουντέμη) είναι ο διοικητής του νοσοκομείου «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», κάποιος Ευθύμιος Γεωργόπουλος, άλλος ένας διορισμένος από την κυβέρνηση διοικητής νοσοκομείου.
Σε αυτό το ΚΚΕδολογικό πόνημα μπλέκει συγγενείς, παππούδες και θείους του που ήταν μέλη του ΚΚΕ, για να μας πείσει ότι πλέον δήθεν δεν μπορεί να σιωπά απέναντι στη γραμμή της ηγεσίας του τα τελευταία 30 χρόνια. 
Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι οι συγγενείς του αγωνίστηκαν για να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει ο ίδιος διοικητής νοσοκομείου!!!
Ετσι, σε ένα αλαμπουρνέζικο παραλήρημα ανακατεύει την ΕΟ 17Ν, την κυβέρνηση του '89, την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τον Γρηγορόπουλο, το δημοψήφισμα, τους «αγανακτισμένους» στις πλατείες, τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και το «Ντυνάν», τους πυροσβέστες, τους ομοφυλόφιλους, την ΠΓΔΜ, την απλή αναλογική, το σύμφωνο συμβίωσης, τη «Novartis», τους φορείς διαχείρισης NATURA και τη φαρμακευτική κάνναβη!!!