Σελίδες

12 Σεπ 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ...

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση ο χώρος τον οποίο εκπροσωπούν αρέσκονται να λειτουργούν με συμβολισμούς.
Φτάνει μια μπλούζα με την στάμπα του Τσε Γκεβάρα για να δηλώσουμε επαναστάτες. Τώρα τις θεωρίες ποιου επαναστάτη πολιτικού είχε ενστερνιστεί ο Τσε και ακολουθούσε πιστά, μικρή σημασία έχει.
Πάντως ο Χρουτσώφ δεν ήταν…
Αρκεί μια υψωμένη γροθιά για να δηλώσουμε μάχιμοι αριστεροί πρώτης γραμμής, μια βόλτα στην Καισαριανή για να δηλώσουμε πίστη σε ιδανικά και αξίες!

Πέντε χρόνια από τη χρυσαυγίτικη ενέδρα στο Πέραμα

Είμαι ο Πανταζής και τελειώσατε”. Με αυτά τα λόγια “συστήθηκε” στα μέλη του ΠΑΜΕ ο αρχιτραμπούκος της ΧΑ στο Πέραμα Τάσος Πανταζής, πριν ομάδα περίπου 30 ανθρώπων, που είχαν ξεχυθεί με μηχανάκια από τα στενά γύρω από την Πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, επιτεθεί με ολόκληρο οπλοστάσιο στους κομμουνιστές που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Με καδρόνια, στειλιάρια, πτυσσόμενα γκλομπ, κοντάρια με μεταλλική απόληξη και μια αιχμηρή ιδιοκατασκευή που βρέθηκε αργότερα κρυμμένη κάτω από το κλιματιστικό των γραφείων της εγκληματικής οργάνωσης στο Πέραμα, οι φασίστες τραυμάτισαν ανθρώπους, ανάμεσά τους και τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου

Σε επόμενη ΔΕΘ θα εξαγγείλει το σοσιαλισμό!!!

  Τελικά, τον πρωθυπουργό τον έχουμε παρεξηγήσει. Όσοι λένε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αριστερός ή ισχυρίζονται πως άλλα είχε υποσχεθεί κι άλλα έκανε ή θυμούνται πως έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια κι έφερε το δικό του, απλά δεν έχουν καταλάβει το σχέδιο της κυβέρνησης του.  
   Οι προσεκτικοί τηλεθεάτες της πολύωρης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ θα παρατήρησαν δύο σημεία – κλειδιά στις απαντήσεις του.    
   1) Ο πρωθυπουργός, απαντώντας για όσα εξήγγειλε από το βήμα των εγκαινίων της ΔΕΘ, είπε με νόημα:
«Πρώτα από όλα, χθες, δεν εξήγγειλα και το σοσιαλισμόΚάποια μέτρα που είναι απαραίτητα μετά από 8 χρόνια, όπου η μεσαία τάξη και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στον τόπο μας υπέφεραν δυσανάλογα και σήκωσαν τα βάρη για να μείνει η χώρα μέσα στην Ευρώπη». 
   2)  Σε άλλη χρονική στιγμή της συνέντευξης Τύπου, σε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, μεταφέρθηκαν τα εξής: