Σελίδες

1 Σεπ 2018

Ξέσπασμα Πελετίδη με σκληρή γλώσσα κατά συκοφαντών (video)

«Δεν σας νοιάζει ο κίνδυνος φωτιάς. Φωτιά πήραν τα «μπατζάκια» σας, για την απήχηση που έχει στον Πατραϊκό λαό η δουλειά που γίνεται από αυτή τη Δημοτική Αρχή. Δεν σας έχει μείνει τίποτα από τη λάσπη και θα σας κρίνει ο λαός»

Ένταση σημειώθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή το συκοφαντικό μπαράζ δημοσιευμάτων και επιθέσεων από την αντιπολίτευση κατά του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.
Τα δημοσιεύματα αφορούν το εξοχικό σπίτι που διαθέτει στα Αραχωβίτικα, (το αποκαλούν «βίλα») του οποίου η μάντρα υποτίθεται ό,τι «εμποδίζει» την πρόσβαση στη θάλασσα.
Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου, Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Χρήστος Κορδάς, έκανε λόγο για συκοφαντική επίθεση που έχει προφανή στόχο να πλήξει το κύρος του δημάρχου Πατρέων και συνολικά τη Δημοτική Αρχή, τονίζοντας:

Κυνηγητό ταχυδακτυλουργών

Μπήκαμε πανηγυρικά, μετά από ένα τραγικό καλοκαίρι, σε μια σκληρή βαθιά αντιλαϊκή προεκλογική περίοδο, οπότε το ψέμα θα πάει σύννεφο και οι πολιτικές του κέρδους και των εκποιημένων ενοχών θα συνεχίσουν να ψεκάζουν μυαλά, κι όχι κουνούπια. Ας αναλογιστεί ο καθένας και η καθεμιά απ' όσους πιπίλιζαν εκείνο το περιβόητο «δε θέλετε να κυβερνήσετε μαζί με την αριστερά» με πόση υποχρεωτική αγωνία πρέπει τώρα να υποστούν στη Θεσσαλονίκη εκτός απ' τις φανφάρες του Τσίπρα και τις εξαγγελίες της κ. Παπακώστα, ως αρχηγού κόμματος, που... συγκυβερνά.
Περάσαμε τριάμισι χρόνια με το ΣΥΡΙΖΑίικο ξόρκι ότι δεν υπάρχει τρίτο μνημόνιο και τώρα τον υφιστάμεθα να λέει πως το αφήνει πίσω του, αυτό που δεν υπήρχε, αλλά βγαίνουμε απ' αυτό κι άλλα τέτοια θλιβερά, που σε άλλες εποχές θα χαρακτηρίζονταν «δελαπατρίδικα». Δεν έχει νόημα να μείνει κανείς στα συστατικά του οπορτουνιστικού πολτού, που έχει ριχτεί φύρδην μίγδην στο μπλέντερ της προεκλογικής ψηφοθηρίας. Μικρή σημασία έχει αν μπήκανε κερασάκια δεξιάς και φραουλίτσες ΠΑΣΟΚικές, μαζί με καμένα κάρβουνα κι άλλα βλαβερά για την υγεία. Το κοκτέιλ δυστυχώς δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν πίνεται, αφού σε συνθήκες εξαθλίωσης, βαθέος αντικομμουνισμού και μάλιστα με ευρωπαϊκό ένδυμα και ξαμόλυμα φασιστικών θηρίων και ναζιστικών μορφωμάτων, ένας λαός ολόκληρος κατάπιε το ίδιο του το όχι, βαρουφακίζοντας μετ' ευτελείας.

Οχι πια ως «αριστερά»...

Τέλος το ...«αριστεροχώρι»... «Θα διεκδικούμε την εκλογή μας, όχι πλέον ως "Αριστερά", αλλά ως ένα κόμμα που θα μπορούν να ακουμπήσουν περισσότεροι...». 
Η παραπάνω δήλωση που έκανε την περασμένη Πέμπτη η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ελ. Αυλωνίτου, θυμίζει παλιότερες απαξιωτικές δηλώσεις του πρωθυπουργού για την ανάγκη να ξεφύγει πια ο ΣΥΡΙΖΑ από το ...«αριστεροχώρι» και να αποκτήσει «ευρύτερο ακροατήριο». 
Από την «πρώτη φορά αριστερά» λοιπόν του 2015, που τα αποτελέσματά της τα έζησε για τα καλά στο πετσί του ο λαός, τέτοιες δηλώσεις προαναγγέλλουν την περαιτέρω αντιδραστικοποίηση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, στο κυνήγι της «σταθερότητας» που ζητάει το κεφάλαιο.