Σελίδες

30 Αυγ 2018

Ο Άδωνης, ο Βορίδης, ο ΣΥΡΙΖΑ και το καπιταλιστικό πολιτικό τόξο

Άκου φίλε συριζαίε, 

εσύ που ζητάς να συμπαραταχθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις επιθέσεις που του κάνουν Άδωνης, και Βορίδης, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ και λοιποί συγγενείς...



Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον Άδωνη, τον Βορίδη, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, και όλα τα κόμματα του καπιταλιστικού πολιτικού τόξου, ανεξαρτήτως χρώματος και ονόματος:
  • Στηρίξατε και στηρίζετε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και τις άλλες συνθήκες, όλοι μαζί, με κόντρα μόνο από το ΚΚΕ*.
  • Στηρίζετε όλες τις αποφάσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
  • Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε μαζί με τον Άδωνη, τον Βορίδη και τους λοιπούς συγγενείς τα μνημόνια. 
  • Ψηφίσατε ή και διατηρήσατε μαζί, 700 εξοντωτικούς μνημονιακούς νόμους και 24.000 μνημονιακές εφαρμοστικές υπουργικές αποφάσεις.

Τρελίτσα ή ζαλάδα;

'Η το έχουν ρίξει στην «τρελίτσα» εκεί στην «ΕΦΣΥΝ» ή είναι για τα καλά ζαλισμένοι από τα «ανοίγματα» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποτυπώθηκαν στον πρόσφατο ανασχηματισμό. 
Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή τους να πείσουν (αλήθεια ποιους;) ότι «το ΚΚΕ δεν έχει μέτωπο στον αντικομμουνισμό»!!! 
Ποιο; Το ΚΚΕ που δέχεται τόνους λάσπης και επίθεσης ακριβώς για αυτόν το λόγο, επειδή υπερασπίζεται την Ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος και της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, για το γεγονός ότι δεν χειροκρότησε την αντεπανάσταση και την ανατροπή του σοσιαλισμού, όπως έκαναν τότε οι ΣΥΡΙΖΑίοι. 
Φαίνεται μάλλον για την «ΕΦΣΥΝ» ότι αντιπαλεύει κανείς τον αντικομμουνισμό μόνο αν υπερασπίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ, που δέχεται επίθεση από τη ΝΔ για το «κομμουνιστικό παρελθόν» στελεχών του!!!