Σελίδες

24 Ιουλ 2018

Αμβρόσιος: Ένας φασίστας και μισός…

Ξεστόμισε την πιο κτηνώδη σκέψη του. Λειτούργησε σαν υπάνθρωπος. Κανονικός φασίστας. Ο ρυπαρός λόγος του, δεν υπολόγισε ούτε νεκρούς, ούτε το πένθος μιας ολόκληρης χώρας.
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, αυτός ο ρασοφόρος Γκεμπελίσκος απέδωσε την πυρκαγιά στην …«αθεΐα» του Τσίπρα!!!, η οποία σύμφωνα με τα χυδαία λεγόμενα του προκάλεσε τη «θεϊκή αντίδραση». 
Ξεπερνώντας κάθε όριο λογικής – σε τέτοιο βαθμό που θα τον ζήλευαν ακόμα και θρησκευτικοί Ταλιμπάν –  έγραψε (η ορθογραφία του πρότυπου κειμένου): «Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό! Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού; Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας».

«Αν το δάσος ήταν τράπεζα;»…

Από τον «στρατηγό άνεμο», τότε, στο «ασύμμετρο φαινόμενο», σήμερα.
Από την τραγωδία του 2007, στον θρήνο του 2018. Ναι:
– το κράτος τους, το κράτος που οι τροικανοί ελεγκτές του είναι «μόνιμοι» αλλά οι πυροσβέστες του συμβασιούχοι,

”Aσύμμετρη απειλή”

Χθες το βράδυ, με τη φωτιά ακόμα να καίει ζωντανούς δεκάδες ανθρώπους, εκατοντάδες τραυματισμένους κι άλλους τόσους αγνοούμενους, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βγήκε να μιλήσει για ασύμμετρο φαινόμενο και άφησε να εννοηθούν πάλι τα γνωστά σενάρια περί αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης. Κάτι σαν το 2007  με τις πυρκαγιές της Ηλείας και τις αντίστοιχες δηλώσεις του Βούδα της Ραφήνας, ο οποίος τότε στα πλαίσια  της ”σπατάλης” του δημοσίου χρήματος θεώρησε το σύστημα εναέριας πυρόσβεσης ξεπερασμένο και κοστοβόρο. Προφανώς και ποτέ δεν αντικαταστάθηκε….
Για να δούμε όμως ποιο είναι το ασύμμετρο φαινόμενο κατά τον πρωθυπουργό :