Σελίδες

29 Ιουν 2018

Επιστολή προς την εισαγγελέα της… Ηριάννας!

Επί τη ευκαιρία της αόκνου προσπάθειάς σας, αλλά ευτυχώς ατυχούς, να ποινικοποιήσετε τους εναγκαλισμούς της Ηριάννας και μέσω αυτών και των υπολοίπων, έχω να δηλώσω μετά συντριβής και πλήρης ενοχών:
Στην μέχρι σήμερα ζωή μου έχω προβεί σε αναρίθμητους εναγκαλισμούς ποικιλοτρόπως και για διάφορους λόγους, ενίοτε δε ασυστόλως και… ακατανομάστως.
Και όχι, κυρία εισαγγελέα, δεν ήταν όλοι οι εναγκαλισμοί μου μόνο φιλικοί ή απλώς φιλικοί. Ελπίζω να αναλαμβάνεστε, παρ’ όλο που δεν το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό να έχετε γευθεί τέτοιες εμπειρίες.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ (αντικομμουνιστών)...

Καθόλου τυχαία δεν είναι η πρόσφατη επίθεση-λαθροχειρία που επιχείρησε η “Εφημερίδα των Συντακτών” ενάντια στο ΚΚΕ με αφορμή το ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ. Πρόκειται για άλλη μια επίθεση που έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των προβοκατόρικων δημοσιευμάτων της εν λόγω εφημερίδας για μια σειρά ζητήματα, είτε αυτά αφορούν ιστορικά θέματα (βλ. Χαρ. Φλωράκης, Υπόθεση Κατίν κλπ.) είτε θέματα επικαιρότητας (20ο Συνέδριο ΚΚΕ, Διεθνές Κομμ. Κίνημα, κλπ). 
Λειτουργώντας ως μια εναλλακτική “Αυγή”, με έντονα φιλοκυβερνητικό χαρακτήρα που… ”βγάζει μάτι”, η ΕφΣΥΝ δείχνει να έχει αναλάβει εργολαβικά τις επιθέσεις στο ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, αλλά και να πρωτοστατεί στην οπορτουνιστική αναθεώρηση της Ιστορίας.

Ρεσιτάλ υποκρισίας...

Πριν προλάβει να καταλαγιάσει η χαρά για την αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή που είδαν τη ζωή τους να τυλίγεται σε μια κόλλα χαρτί με τον τρομονόμο, η πασοκο-σπορά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε με θράσος και χωρίς τσίπα-αλλά με Τσίπρα- ν’αρπάξει ένα κομμάτι πολιτικής υπεραξίας. Ιδίως τώρα που βγήκαν παγανιά τα κοράκια της ΝΔ να κράξουν την κυβέρνηση που αφήνει ελεύθερους τους…τρομοκράτες.
Το χορό ξεκίνησε από το πρωί ο Γιώργος Κυρίτσης, για να κορυφωθεί με το μήνυμα του Prime Minister Gr από το τουίτερ, όπου για νίκη της δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου.