Σελίδες

14 Ιουν 2018

Ο Λένιν, το Τσιπρόνι και ο αυτοπροσδιορισμός!!! των λαών για λογαριασμό του ΝΑΤΟ...

Επειδή το Τσιπρόνι έμπλεξε τα μπουτάκια του με αυτοδιαθέσεις και αυτοπροσδιορισμούς κάνοντας χρήση Λένιν για λογαριασμό του ΝΑΤΟ...ας θυμηθούμε τον Βλαδίμηρο "Αυτοδιάθεση των εθνών...ή των λαών"
  Οταν ο Λένιν και οι μπολσεβίκοι ανέλυαν το εθνικό ζήτημα ... ο κόσμος ήταν αλλοιώς. Αποικιοκρατία, πολιτική καταπίεση εθνών μέσα στο ίδιο κράτος, άλυτα αστικοδημοκρατικά προβλήματα σε μιά σειρά χώρες. Παρότι για τον Λένιν και τους μπολσεβίκους ... το τεράστιο συγκεντρωτικό καπιταλιστικό κράτος ήταν ιστορικό βήμα για τον σοσιαλισμό ... οι κομμουνιστές εκείνης της εποχής δεν «επέτρεψαν» στην αναλυσή τους να σκεπάσει την διαλεκτική τους. Ο συγκεντρωτισμός που προπαγάνδιζαν οι κομμουνιστές για το καπιταλιστικό καθεστώς ... δεν μπορούσε να σταθεί παρά μόνο σαν δημοκρατικός συγκεντρωτισμός.  

   Χωρίς δηλαδή καταπίεση εθνών απο άλλα έθνη μέσα στο ίδιο καπιταλιστικό κράτος και ... ρητή αναγνώριση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης μέχρι την αποχώρηση απο το συγκεντρωτικό καπιταλιστικό κράτος με απόλυτα ελεύθερο τρόπο.