Σελίδες

31 Μαΐ 2018

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει και πριμοδοτεί ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ...

Θύμα… «τροχαίου» ο Λαμπράκης!!!


Στέλεχος της ΝΔ έγραψε ανιστόρητες και απίστευτες αθλιότητες για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. 
Πρόκειται για ένα τερατούργημα το οποίο δείχνει με ποιον τρόπο επιθυμούν ορισμένοι να μαθαίνουν την Ιστορία του τόπου μας οι 17χρονοι. 

Παράλληλα δίνει μπόνους στο τυχάρπαστο τσογλάνι του "Συριζα" να εμφανίζεται σαν ο αριστερός - προοδευτικός συνεχιστής των αγώνων του Λαμπράκη, με επισκέψεις και γαρύφαλλα, αγκαλιά με το άλλο λαμόγιο μπουτάρη, στον τόπο δολοφονίας του Λαμπράκη - οι εντολείς της δολοφονίας Λαμπράκη είναι τα αφεντικά του Τσίπρα, του Μητσοτάκη και του λοιπού υπηρετικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, με τίτλο «Ποιος είναι αυτός ο Γκοτζαμάνης;» η Πιπίνα Κουμάντου, η οποία δηλώνει «Μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ» παρουσίασε μια ιστορία με «17χρονα» τα οποία η ίδια ενημέρωνε για τα «τρίκυκλα» και τους «Γκοτζαμάνηδες». 

Ναζιστές εγκληματίες δολοφόνοι, θρασύδειλα ανθρωπόμορφα γουρούνια

Ξεσκεπάστηκε το φωτομοντάζ του Κασιδιάρη – Γνήσια η φωτογραφία με τη σημαία της Βέρμαχτ (φωτό+video)    


Ξεσκεπάστηκε το φωτομοντάζ που είχε στήσει ο Κασιδιάρης μετά την αποκάλυψη από την Εφημερίδα των Συντακτών (23/6/2014) φωτογραφίας με τον βουλευτή της ΧΑ να σηκώνει τη σημαία της Βέρμαχτ. Ο Κασιδιάρης είχε ισχυριστεί ότι η ΕφΣυν είχε κάνει “φωτομοντάζ”, όμως στο δικαστήριο επιδείχτηκε χτες (29/5/2018) η γνήσια φωτογραφία που τελικά βρέθηκε… στο κινητό του!
Η γνήσια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η ΕφΣυν δείχνει ομάδα Χρυσαυγιτών να αποτίουν τιμή στη Βέρμαχτ, τον στρατό της ναζιστικής Γερμανίας που σκόρπισε το θάνατο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Από το Μπακούνιν στο «Ρουβίκωνα»: Ο αναρχισμός ως δεκανίκι της αστικής εξουσίας

Τους τε­λευ­ταί­ους μήνες πλη­θαί­νουν στα μέσα μα­ζι­κής ενη­μέ­ρω­σης οι ανα­φο­ρές στη δράση του «Ρου­βί­κω­να», ενώ οι ενέρ­γειες της εν λόγω αναρ­χι­κής ομά­δας γί­νο­νται ακόμη και αντι­κεί­με­νο δια­μά­χης με­τα­ξύ κυ­βέρ­νη­σης και αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης. Την ίδια στιγ­μή που η δρα­στη­ριό­τη­τα του «Ρου­βί­κω­να» προ­βάλ­λε­ται συ­στη­μα­τι­κά από τα αστι­κά ΜΜΕ, υπο­βι­βά­ζο­νται και «πνί­γο­νται» στην αφά­νεια της κα­θη­με­ρι­νής ει­δη­σε­ο­γρα­φί­ας οι δρά­σεις του ορ­γα­νω­μέ­νου ερ­γα­τι­κού-λαϊ­κού κι­νή­μα­τος. 
Ας δούμε για πα­ρά­δειγ­μα πόσο χρόνο έχουν αφιε­ρώ­σει τα μέσα ενη­μέ­ρω­σης σε πρό­σφα­τες επι­θέ­σεις του «Ρου­βί­κω­να» στο ΣτΕ και σε συμ­βο­λαιο­γρα­φι­κό γρα­φείο και πόσο χρόνο, αντί­στοι­χα, αφιε­ρώ­νουν σε μα­ζι­κές κι­νη­το­ποι­ή­σεις συ­ντα­ξιού­χων και φοι­τη­τών, ή στη δράση τα­ξι­κών σω­μα­τεί­ων σε χώ­ρους δου­λειάς εν όψει της απερ­γί­ας της 30ης Μάη.