Σελίδες

22 Μαΐ 2018

«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ» Καταγγελία για την επίθεση στο γραφείο της Θ. Δάλλα - Πολυζώη

Ρουβίκωνες εν δράσει...
Την προβοκατόρικη επίθεση στο  γραφείο της συμβολαιογράφου Θηρεσίας Δάλλα - Πολυζώη από αυτοαποκαλούμενα μέλη του «Ρουβίκωνα» την περασμένη Παρασκευή, καταγγέλλει η «Αγωνιστική Κίνηση Συμβολαιογράφων». Στην ανακοίνωσή της, σημειώνει μεταξύ άλλων πως «ενοχλεί φαίνεται το γεγονός ότι για πρώτη φορά υπάρχει ένα μαχητικό ψηφοδέλτιο με σαφείς και ρητές θέσεις τόσο υπέρ των συναδέλφων όσο και ειδικότερα, στο ζήτημα των πλειστηριασμών, όπου λέμε ανοιχτά και ξεκάθαρα, χωρίς μισόλογα και "ήξεις αφήξεις"». 
Παράλληλα,  ξεκαθαρίζει πως «δεν τρομοκρατούμαστε! Δεν υποχωρούμε!», αναφέρει πως «το “χτύπημα” στο συγκεκριμένο γραφείο δεν συμβολίζει -από καμία άποψη- αυτά τα οποία δηλώνουν ότι στοχεύουν και επιδιώκουν» ενώ καταλήγοντας καλεί στις «απεργιακές συγκεντρώσεις στις 30 Μάη ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται για να εγκαινιάσουν τη "μεταμνημονιακή" εποχή και τη "δίκαιη ανάπτυξη"». 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Καταγγέλλουμε την προβοκατόρικη επίθεση στο γραφείο της συμβολαιογράφου Θηρεσίας Δάλλα - Πολυζώη, υποψήφιας με το συνδυασμό μας στις επερχόμενες εκλογές του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθήνας - Πειραιά - Αιγαίου - Δωδεκανήσου, που έγινε την Παρασκευή 18.5.2018 ώρα 10 το πρωί.