Σελίδες

21 Απρ 2018

Οργιο καταστολής, άθλιες μεθοδεύσεις και τα αποκαλυπτήρια των ... «άνωθεν»

Οι άθλιες μεθοδεύσεις κυβέρνησης και αστυνομίας που ξετυλίχτηκαν λεπτό προς λεπτό και με άνωθεν παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της μεγάλης κινητοποίησης εργαζομένων, φοιτητών και μαθητών ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία και τους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, αποκαλύπτονται.
Τα όσα συνέβησαν από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας και βέβαια όσα ακολούθησαν τις επόμενες μέρες επιβεβαίωσαν πως η κυβέρνηση, με την επίδειξη πυγμής μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν, με την άγρια επίθεση που έθετε σε κίνδυνο τις ζωές των διαδηλωτών, υπερασπιζόταν κάτι πολύ περισσότερο από την «τάξη». 
Υπερασπιζόταν την επιλογή εμπλοκής της στην επέμβαση ΗΠΑ - ΝΑΤΟ στη Συρία.
 Υπερασπιζόταν τις σχέσεις της με τους δολοφόνους των λαών.
Οι εικόνες μίλησαν μόνες τους. 
Φοιτητές οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία τραυματισμένοι, κάποιοι αρκετά σοβαρά.
 Τραυματισμένοι νέοι συνελήφθησαν, αφού προηγουμένως είχαν δεχτεί ένα ανελέητο σφυροκόπημα από τις δυνάμεις καταστολής. Οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και δικάζονται την Τετάρτη 25 Απρίλη.
Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τα γεγονότα, για να γίνει κατανοητό το εξής: Την περασμένη Δευτέρα η κυβέρνηση, η αστυνομία, διάφοροι άλλοι μηχανισμοί και οι άνωθεν εντολοδόχοι τους επέλεξαν να δείξουν τι σημαίνει «μηδενική ανοχή» με μια διαφορετικής ...ποιότητας καταστολή.