Σελίδες

10 Νοε 2018

Οι χωροφύλακες ζητάνε και τα ρέστα!!! Αλλά για τον χρυσαυγίτη Λαγό που φωνάζει τα ΜΑΤ «πουτ@νες» τσιμουδιά... (VIDEO)

Οι χωροφύλακες ζητάνε και τα ρέστα από το ΠΑΜΕ! 
Οι συνδικαλιστές χωροφύλακες διαμαρτύρονται γιατί, λέει, το ΠΑΜΕ διαπόμπευσε τον ασφαλίτη συνάδελφό τους που παρακολουθούσε το Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης!!! 
Οι χωροφύλακες εξεγείρονται γιατί ένας εργαζόμενος, ο ασφαλίτης, δεν αφέθηκε να κάνει ήσυχος τη δουλειά του, η οποία δεν ήταν η παρακολούθηση του Συνεδρίου αλλά το… κατούρημα! 
Οι χωροφύλακες αντιδρούν γιατί το ΠΑΜΕ δεν έστρωσε φλοκάτη στο συνάδελφό τους για να ξαπλώσει σαν τον τσέλιγκα πάνω σε κανένα έδρανο και να παρακολουθεί ξεκούραστα τις διαδικασίες! 

Οι χωροφύλακες επαναστατούν γιατί το ΠΑΜΕ στοχοποιεί τους σκληρά εργαζόμενους Έλληνες αστυνομικούς κάνοντας τον κόσμο να τους βλέπει ως εχθρούς! 
Οι χωροφύλακες καλούν το εργατοϋπαλληλικό κίνημα να καταδικάσει την ενέργεια του ΠΑΜΕ να αποκαλύψει τον ασφαλίτη του «συνδικαλιστικού της Ασφάλειας»!
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτοί οι χωροφύλακες που λένε τέτοιες σαχλαμάρες και που προσπαθούν να καλύψουν την παρουσία συναδέλφων τους σε συνέδρια εργατικών σωματείων, είναι απλά βλαμμένοι, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! 
Οι χωροφύλακες που λένε αυτά τα πράγματα είναι οι ίδιοι που είπαν ότι τα όσα είδαμε να κάνουν οι συνάδελφοί τους στον Ζακ Κωστόπουλο είναι η συνήθης τακτική τους! 
Είναι οι ίδιοι χωροφύλακες που ζήτησαν πιο σκληρή καταστολή όσων αντιδρούν στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, γιατί δήθεν οι συνάδελφοί τους έμεναν έρμαια στα χέρια των διαδηλωτών! 
Είναι οι ίδιοι χωροφύλακες που είπαν ψέματα για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα! 
Είναι οι ίδιοι χωροφύλακες στους οποίους νομίζοντας ότι απευθύνεται ο Ρουπακιάς τους δήλωσε ότι είναι δικός τους! 
Είναι οι ίδιοι χωροφύλακες που έδερναν με λύσσα τους διαδηλωτές μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν!
Οι χωροφύλακες που υπερασπίζουν τις βιαιοπραγίες συναδέλφων τους και την παρουσία τους σε διαδικασίες εργατικών σωματείων είναι γνήσιοι απόγονοι του Μάλλιου, του Μπάμπαλη και του Θεοφιλογιαννάκου και έχουν σαν μοναδικό σκοπό όχι να υπερασπίσουν τους συναδέλφους τους αλλά να στηρίξουν τις βιαιότητες και τις βρωμιές του αστικού κράτους σε βάρος του λαού.

Για το video του Λαγού που φωνάζει τα ΜΑΤ «πουτ@νες» έβγαλαν ανακοίνωση οι συνδικαλιστές αστυνομικοί;!!!

Γι’ αυτό το video στο οποίο ο κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λαγός, φωνάζει τους άνδρες των ΜΑΤ «μ@λ@κες» και «πουτ@νες» και καλεί όποιον από αυτούς τολμάει να παίξει ξύλο μαζί του «χέρι με χέρι», οι συνδικαλιστές αστυνομικοί έβγαλαν ανακοίνωση;! 
Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί που θεώρησαν ότι το ΠΑΜΕ διαπόμπευσε τον συνάδελφό τους κι έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν την ενέργεια του ΠΑΜΕ να μην αφήσει έναν ασφαλίτη να τριγυρίζει και να παρακολουθεί ένα εργατικό Συνέδριο και ζητάνε μάλιστα από το εργατοϋπαλληλικό κίνημα να καταδικάσει την ενέργεια του ΠΑΜΕ, έβγαλαν ανακοίνωση σε βάρος της Χρυσής Αυγής και του Χρυσαυγίτη Λαγού για όλα όσα ακούγονται στο video;! 
Έβγαλαν ανακοίνωση οι καλοί συνδικαλιστές αστυνομικοί;! 
Ε;! Έβγαλαν;! 
Ή αυτά που τους λέει ο Λαγός περιποιούν τιμή γι’ αυτούς επειδή τους τα λέει ο Λαγός και δεν τα θεωρούν διαπόμπευση;! 
Ας μας απαντήσουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί αν έβγαλαν ανακοίνωση γι’ αυτό το video, το οποίο ανήρτησαν οι φασίστες καμαρώνοντας για τις ύβρεις του Λαγού εναντίον των ΜΑΤ! 
Ή μήπως οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καμαρώνουν μαζί με αυτούς που το ανήρτησαν;!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/11/18, 5:29 μ.μ.

    Την ανήξερη παριστάνει η ηγεσία της Αστυνομίας για την παρουσία του ασφαλίτη στο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης την περασμένη Πέμπτη. Προκλητικά μάλιστα ανακοινώνει ότι θα διεξαγάγει «προκαταρκτική εξέταση» για το περιστατικό και πουλάει «ευαισθησία» για τις ...«συνδικαλιστικές και πολιτικές ελευθερίες». Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία της Αστυνομίας «πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη» και τώρα τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Αλλωστε, μόλις την περασμένη βδομάδα, η ηγεσία της ΓΣΕΕ είχε ζητήσει «αστυνομική συνδρομή» από την κυβέρνηση, για να συνεχίσει ανενόχλητη τις διαδικασίες νοθείας και εκφυλισμού στα συνέδρια των Εργατικών Κέντρων. Ενώ, ήδη η Αστυνομία έχει δώσει «παρών» για να προστατεύσει τέτοιες διαδικασίες, όπως στα Τρίκαλα, στην Κατερίνη και στην Κοζάνη. Οπότε, η ...έρευνα της Αστυνομίας ας ξεκινήσει καλύτερα από τα γραφεία της υπουργού και του προέδρου της ΓΣΕΕ. Γιατί οι «συνδικαλιστικές και πολιτικές ελευθερίες» προσβάλλονται ήδη, κι ας ισχυρίζεται το αρχηγείο της Αστυνομίας ότι δεν ανέχεται αυτή την προσβολή. Η πολιτική ευθύνη βέβαια ανήκει στην κυβέρνηση, η οποία έχει καταπιεί τη γλώσσα της για το περιστατικό. Κι από πάνω, κοροϊδεύει το λαό ότι θα ενισχύσει τα «κοινωνικά δικαιώματα» με την αναθεώρηση του Συντάγματος, όταν στέλνει την Ασφάλεια να παρακολουθεί συνέδρια συνδικαλιστικών οργανώσεων, θυμίζοντας τις πιο «μαύρες» εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή