Σελίδες

12 Οκτ 2018

Άρνηση του ΚΚΕ να συμμετάσχει στο αντιφασιστικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Στη συγκρότηση αντιφασιστικού μετώπου προχωράει ο ΣΥΡΙΖΑ!!! 
Όπως μαθαίνουμε από την επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» «αντιφασιστικό μέτωπο κόντρα στη “μαύρη διεθνή”» ζητάνε οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνεργασία που ανακοίνωσαν τις προάλλες Σαλβίνι και Λεπέν! 
Στην αποφασιστική αυτή πρωτοβουλία για συγκρότηση μετώπου ενάντια στο φασισμό το ΚΚΕ μέσω της εφημερίδας του «Ριζοσπάστης» απαντάει ότι «το “έργο” της απάτης και της κοροϊδίας, με στόχο να μπουν κάλπικες διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε “καλές” και “κακές” αστικές πολιτικές δυνάμεις, έχει ακόμα πολλά επεισόδια μπροστά».
 
Το ΚΚΕ δηλαδή αρνείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση αντιφασιστικού μετώπου!!!
Είναι μια ακόμη άρνηση του ΚΚΕ, αυτή τη φορά να συμμετάσχει σ’ ένα αντιφασιστικό μέτωπο με τις ευρύτερες δημοκρατικές δυνάμεις, είναι μια άρνηση να δημιουργηθεί μέτωπο για την αναχαίτιση του φασισμού... 
Για την ιστορία θα πρέπει να αναφερθούν οι δημοκρατικές δυνάμεις οι οποίες συγκροτούν το αντιφασιστικό μέτωπο στο οποίο κάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου και η Χρυσή Αυγή του Νίκου Μιχαλολιάκου. 
Για όσους δεν γνωρίζουν, με τον Πάνο Καμμένο ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά και με τους Χρυσαυγίτες επισκέπτεται τα Ελληνικά νησιά! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής επισκέπτονται παρέα τα Ελληνικά νησιά για εθνικούς λόγους, αλλά τώρα μάθαμε ότι τα επισκέπτονται και χάριν της συγκρότησης του αντιφασιστικού μετώπου! 
Κρίμα που το ΚΚΕ αρνείται να συμμετέχει σ’ ένα τέτοιο αντιφασιστικό μέτωπο με τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου