Σελίδες

17 Ιουλ 2018

Τελικά υπάρχει Θεός αφού νεκρανάστησε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Τελικά όλοι οι άθεοι πρέπει να πιστέψουν στο Θεό μετά από ένα τόσο μεγάλο θαύμα! 
Ο Θεός νεκρανάστησε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι ΑΝΤΑΡΣΥες βγήκαν στο μεϊντάνι, όπως βγαίνουν τα σαλιγκάρια από το καβούκι τους μετά τη βροχή! 
Οι προβοκάτορες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στήριξαν με κάθε τρόπο τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση ακόμα από τις πλατείες του 2011, που στήριξαν τα «ψηφίζουμε και φεύγουν» των Συριζαίων, που ζήτησαν απ’ όλες τις αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση, που στήριξαν το νόθο δημοψήφισμα των Συριζαίων, που στήριξαν μέχρι και την απατεωνίστικη διαπραγμάτευση
του ΣΥΡΙΖΑ και μετά χάθηκαν για σχεδόν τρία χρόνια, αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να αλωνίζει διαλύοντας όποιο λαϊκό δικαίωμα δεν μπόρεσαν να διαλύσουν οι προηγούμενοι, βγήκαν σαν τον Λάζαρο από τον τάφο τους και έπιασαν ξανά την προβοκάτσια από εκεί που την είχαν αφήσει το 2015 σπιλώνοντας και κατηγορώντας τις δυνάμεις της Λαϊκής Συμμαχίας. 
Οι ΑΝΤΑΡΣΥες συνεργάτες των Συριζαίων ΤσιπροΛαφαζανιδοΚωνσταντόπουλων εμφανίστηκαν ξανά, αφού σε λίγο έρχονται διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις και έπιασαν την παλιά τους τέχνη αρπάζοντας όχι το κόσκινο αλλά τον κουβά με τα σκατά και σκορπώντας με ταχύτητα κόπρεα προς την κατεύθυνση των αγωνιστών, οι οποίοι αυτά τα τρία χρόνια ήταν όπως και τα προηγούμενα συνεχώς στο δρόμο και όχι στο σορολόπ σαν τους ΑΝΤΑΡΣΥες.
Το μόνο πρόβλημα που απομένει να λυθεί μετά τη νεκρανάσταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η ημερομηνία κατά την οποία αυτή θα εορτάζεται! 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μάλιστα θα μπορούσε να κάνει και έναν ιερό ναό στον οποίο οι πιστοί θα προσέρχονται γονυπετείς για να καταθέσουν τον οβολό τους προκειμένου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να τον καταθέσει στον Τσίπρα για να πληρωθεί το χρέος το οποίο έφτιαξαν οι πλουτοκράτες και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη βοήθεια και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το φόρτωσε στην πλάτη του Ελληνικού λαού!

1 σχόλιο:

  1. Με …κλαρίνα και νταούλια, το «Πριν» δημοσίευσε την Κυριακή την «κοινή δήλωση» 200 εκλεγμένων συνδικαλιστών σε σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, που καλούν «σε συντονισμό από τα κάτω και απεργία, ενάντια στα αντιλαϊκά – κυβερνητικά μέτρα της Δ’ αξιολόγησης και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019 – 2020». Σύμφωνα μάλιστα με τη δήλωσή τους, η απεργία που προτείνουν είναι για …την Τετάρτη 13 Ιούνη!
    Η απορία που μας γεννήθηκε διαβάζοντας τη δήλωση είναι η εξής: Αυτοί οι 200 συνδικαλιστές πού ακριβώς έβαλαν το θέμα της απεργίας και μάλιστα για τις 13 Ιούνη;
    Γιατί στα σωματεία τους, απ’ όσο γνωρίζουμε, κανένα τέτοιο θέμα δεν τέθηκε με πρωτοβουλία τους.
    Στο «Πριν» την «αποφάσισαν»; Εκεί τη συζήτησαν; Μήπως την έκαναν κιόλας και δεν την πήραμε χαμπάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή