Σελίδες

25 Μαΐ 2018

Η εκτέλεση που δείχνει αυτό το video είναι καταδικαστέα Γιάννη Μπουτάρη;!


Επειδή πολλή φόρα πήρε και ο κυρ Γιάννης ο Μπουτάρης να αυτοαναγορευθεί σταυροφόρος εναντίον του φασισμού και του ρατσισμού και επειδή πήραν πολλή φόρα διάφοροι Τσίπρες να ηρωοποιήσουν τον Μπουτάρη εξαιτίας του απαράδεκτου ξυλοδαρμού του από φασιστοειδή και επειδή οι Τσιπρομπουτάρηδες ή Μπουταροτσίπρες (ότι προτιμάτε) μας παραέπρηξαν τα συκώτια με την καταδίκη της βίας, μπορούν μήπως να μας απαντήσουν εάν καταδικάζουν τον πυροβολισμό του αλητάμπουρα Ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή που εκτελεί Παλαιστίνιο και μετά πανηγυρίζει όπως δεν πανηγυρίζει ο πιο ασυνείδητος κυνηγός όταν σκοτώνει θήραμα, όπως δείχνει το video στο τέλος αυτής της γραφής;! Μπορούν να μας απαντήσουν;!

Δεν μπορούν να μας απαντήσουν γιατί ο κυρ Γιάννης ο Μπουτάρης την ημέρα που οι Ισραηλινοί εκτελούσαν τους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας, με τον τρόπο που δείχνει το video, εκείνος έστελνε τα συγχαρητήριά του για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, ίδρυση που πάτησε πάνω στο ολοκαύτωμα και τον ξεριζωμό των Παλαιστινίων. Όσο για τους Τσίπρες, εκείνες τις ημέρες που η Γάζα φλέγονταν εκείνοι συνήπταν ακόμα πιο στενές στρατιωτικές σχέσεις με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ. Άιντε γιατί σε λίγο ο κυρ Γιάννης θα μας πει πως η κλωτσιά που έφαγε και που στο δικαστήριο την περιέγραψε ως δολοφονική, ήταν πιο δολοφονική από τη σφαίρα του video! Άιντε γιατί οι Τσιπρομπουτάρηδες μας
παρασκότισαν με τη βία αλλά μόνο με τη βία που ασκείται εναντίον τους και εναντίον της άρχουσας τάξης γιατί βία ασκούν και οι ίδιοι, ο μεν Μπουτάρης βάζοντας τα ΜΑΤ να σπάσουν τα κεφάλια των εργαζομένων στο δήμο της Θεσσαλονίκης, ο δε Τσίπρας βάζοντας τα ΜΑΤ να σπάσουν τα κεφάλια όλου του λαού, γιατί βία ασκούν και οι ίδιοι όταν στηρίζουν τη βία του δολοφονικού κράτους του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού! Άιντε γιατί προφανώς κατά τους Τσιπρομπουτάρηδες ο λαός είναι τσογλάνι και μπορούν να τον κλωτσοκοπούν για να τον σκοτώσουν όπως έκαναν τα ΜΑΤ μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν ενώ τα πλευρά των Τσιπρομπουτάρηδων είναι μαλαματένια!
Η απόλυτη καταδίκη του ξυλοδαρμού του Μπουτάρη από φασιστοειδή τα οποία εξυπηρετούν την ίδια ακριβώς πολιτική με τον Μπουτάρη και με την πράξη τους τον «ανέστησαν» πολιτικά και κατά πάσα πιθανότητα θα τον ξανακάνουν δήμαρχο ενώ δημαρχεία δεν θα ξαναέβλεπε, δεν μπορεί να συνοδεύεται και από την αποδοχή της προσπάθειας ηρωοποίησης του Μπουτάρη και της αναγωγής του σε αντιφασιστικό σύμβολο. Ο Μπουτάρης, όπως κι ο Τσίπρας, είναι από τους πιο σκληρούς εκφραστές της κανιβαλικής πολιτικής και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει ο λαός που  υποφέρει από αυτήν την πολιτική, την οποία του επιβάλλουν με ψέματα, απάτες και ξυλοδαρμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου