Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Θ. Παφίλης: «Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στον καπιταλισμό; Ο θάνατός σου η ζωή μου» (VIDEO)
«To KKE θα κάνει ό,τι μπορεί, όπως έκανε πάντα, ώστε ένα μέρος, τουλάχιστον, της αλήθειας να αποκαλυφθεί και ο ελληνικός λαός να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει και τι παιχνίδια παίζονται», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται η σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση «Novartis».

Επισήμανε ότι το ΚΚΕ λέει «όχι στα παιχνίδια», η θέση του Κόμματος είναι να εξεταστούν όλοι και «να πάει η υπόθεση μέχρι τέλους». «Αυτό που έγινε με τον Παπαντωνίου και που προδιαθέτει για τέτοια εξέλιξη είναι μια ωμή κοροϊδία απέναντι στον ελληνικό λαό», σημείωσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως «εμείς δεν θα συμμετάσχουμε σε τέτοια κοροϊδία». Σε σχέση με τους «προστατευόμενους μάρτυρες», ανέφερε ότι θα πρέπει «να έρθουν και να καταθέσουν επωνύμως και να αναλάβει το κράτος σας να τους προστατεύσει, ή δεν τους ξέρουν οι μυστικές υπηρεσίες;».
Ο Θ. Παφίλης υπογράμμισε ότι η συζήτηση περί σκανδάλων είναι ένα σκηνικό που το ζούμε πολλά χρόνια, όμως τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ θεωρούν άβατο το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα. Μάλιστα, με αφορμή το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ καυχώνται ότι χαμήλωσαν τις δαπάνες για την Υγεία, κάλεσε τον ελληνικό λαό να σκεφθεί τις συνέπειες που έχει αυτή η πολιτική.
Επίσης, υπογράμμισε ότι είναι υποκρισία όταν η κυβέρνηση λέει όλα στο φως και μιλάει για κάθαρση, γιατί τα σκάνδαλα είναι σύμφυτα με το καπιταλιστικό κέρδος. «Δηλαδή τι θα κάνετε, θα γκρεμίσετε τις πολυεθνικές; (...) Πέστε μας μια χώρα που αντιμετωπίστηκαν τα σκάνδαλα», είπε, καταδεικνύοντας ότι «το σύστημα είναι αδίστακτο». Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τους εργαζόμενους όταν δημιουργεί την αυταπάτη του τίμιου καπιταλισμού. «Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στον καπιταλισμό; Ο θάνατός σου η ζωή μου», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι τα σκάνδαλα συμβαίνουν και στις ΗΠΑ που η κυβέρνηση έχει «ερωτευτεί παράφορα», ενώ όσα σκάνδαλα βγαίνουν, αυτό συμβαίνει εξαιτίας επιχειρηματικών συμφερόντων. 
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου