Σελίδες

26 Φεβ 2018

Θα ξαναβγάλει έρπη ο Αλέξης για το επίδομα ενοικίου της Αντωνοπούλου…

Έρπη ετοιμάζεται να βγάλει ο Αλέξης, αν δεν τον έχει βγάλει ήδη, για τα δώδεκα χιλιαρικάκια ευρώ που παίρνει ετησίως η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου ως επίδομα ενοικίου! 
Ο Αλέξης μόλις πληροφορήθηκε το επίδομα ενοικίου που παίρνει η Ράνια καταστεναχωρήθηκε και της είπε ότι δεν θα έπρεπε να το παίρνει! Την ίδια άποψη με τον πρωθυπουργό έχει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που δήλωσε ότι η κυρία Αντωνοπούλου δεν θα έπρεπε να παίρνει το επίδομα!!! 

Τελικά όμως την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και η ίδια η κυρία Αντωνοπούλου η οποία δήλωσε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και να προσβάλει τον Ελληνικό λαό και άρα δεν θα έπρεπε να παίρνει το επίδομα!!!
Έκπληκτος ο καημένος ο Αλέξης άκουσε για το επίδομα ενοικίου της Ράνιας, το οποίο αγνοούσε ο ίδιος, αγνοούσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μάλλον αγνοούσε η κυρία Αχτσιόγλου και μπορεί να αγνοούσε τελικά και η ίδια η κυρία Αντωνοπούλου! Μπορεί δηλαδή κάποιος δάκτυλος να της έβαζε το ενοίκιο στο λογαριασμό της για να τη συκοφαντήσει κι εκείνη, επειδή γι’ αυτήν τα χίλια ευρώπουλα το μήνα είναι πενταροδεκάρες, δεν το κατάλαβε!
Τελικά μάλλον δεν θα βγάλει έρπη από τη στεναχώρια του μόνον ο Αλέξης για το επίδομα ενοικίου της Ράνιας! Μάλλον θα βγάλει έρπη και ο Τζανακόπουλος και η Αχτσιόγλου και η Αντωνοπούλου και ολόκληρη η κυβέρνηση που την βρήκε τέτοιο κακό το οποίο δεν περνούσε από το μυαλό κανενός στελέχους της!
Υπό το βάρος του έρπη η κυρία Αντωνοπούλου θα επιστρέψει τα χιλιαρικάκια της επιδότησης του ενοικίου για να κριθεί για το έργο της και όχι για την επιδότηση του ενοικίου! 
Εάν δεν την έπαιρναν χαμπάρι την κυρία Αντωνοπούλου ούτε γάτα ούτε ζημιά! Τώρα που την πήραν θα επιστρέψει τα χρήματα σαν καλή κυρία που είναι! 
Τελικά η «Αριστερά» έχει αναγάγει την κοροϊδία και την τσαρλατανιά σε επιστήμες!
Δικαιούται επίδομα ανεργίας η κυρία Αντωνοπούλου;!
Η άνεργη αναπληρώτρια υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου δικαιούται επίδομα ανεργίας μετά την παραίτησή της;! Αν δικαιούται κάποιος πρέπει να της το πει ώστε να σπεύσει να το παραλάβει!
Μετά από την παραίτησή της από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας η κυρία Αντωνοπούλου θα επιστρέψει το επίδομα ενοικίου που λάμβανε όπως είχε προαναγγείλει ή αφού παραιτήθηκε τώρα δεν συντρέχει κανένας λόγος να το επιστρέψει;!
Υπάρχει περίπτωση τώρα που η κυρία Αντωνοπούλου έμεινε άνεργη να περάσει η κυβέρνηση καμιά τροπολογία ώστε να μπορεί η πρώην αναπληρώτρια υπουργός να λαμβάνει το επίδομα αλληλεγγύης και το κοινωνικό μέρισμα;!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου