Σελίδες

11 Ιαν 2018

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Πάντα πρόθυμη «πλύστρα» της αστικής τάξης

Δεν τους προλαβαίνεις, καταιγισμός νόμων, υπουργικών αποφάσεων, διεργασίες σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της γης, συναντήσεις, πρώτα με τα επιχειρηματικά λόμπυ, μετά με τους κυβερνώντες και τούμπλαλιν.
Άνευ προηγουμένου το αλισβερίσι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το φαύλο κύκλο της αστικής τάξης και τους θεσμικούς της εκπροσώπους, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ κ.λπ.
Κριτήριο και δεδομένο τα κέρδη, πάνω από τον άνθρωπο και τίποτε άλλο.

Η Βουλή γίνεται καθημερινό πλυντήριο δημοκρατίας, ναρκοθετώντας κάθε πεδίο αντίστασης και πάλης του λαού, από την απαγόρευση της απεργίας μέχρι τη βίαιη καταστολή. Όλα μεταρρυθμίζονται, τροποποιούνται για να υπηρετούν το στρατηγικό στόχο τους.
Ένας άγριος πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσα από τις αντιιμπεριαλιστικές αντιθέσεις και οι λαοί δένονται χειροπόδαρα, στο άρμα της εκμεταλλευτικής βαρβαρότητας.
Θα έλεγα ότι η όλη επιχείρηση έχει τίτλο «Ψυχολογικό σοκ και δέος»
Ναι. Ο φόβος φωλιάζει σε κάθε σπίτι.
Τρυπώνει σε κάθε ανάγκη, αλλοτριώνει, υποστέλλει, χειραγωγεί τη σκέψη για να αποδεχθεί την υποταγή, τη βαρβαρότητα και την παντοτινή εκμετάλλευση.
Ρωτήθηκε κάποτε η κ. Αρβελέρ: Τι φοβάσαι πιο πολύ στη ζωή σου;
Απάντησε στο δημοσιογράφο: «…Την πείνα... Την είδα στην Κατοχή, πηγαίνοντας στο Πανεπιστήμιο… περπατώντας πάνω από νεκρούς που πέθαναν από την πείνα στη κατοχή…».
Αυτό το σκιάχτρο του φόβου και της πείνας ανεμίζει σήμερα η «πρώτη φορά αριστερά», αποφασισμένη να ολοκληρώσει το καθήκον της απέναντι στην αστική τάξη.
Δεν έχει πλέον «πέτσα» πάνω της, που λέει και ο λαός.
Πόσο ακόμη; Αργά η γρήγορα, το τίμημα της εξαπάτησης θα πληρωθεί.
Το σίγουρο είναι ότι η κάλπικη σημαία της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί άλλο να κρύβεται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον ταυτοποιείται στη συνείδηση του λαού ως η μόνιμη και πάντα πρόθυμη «πλύστρα» της αστικής τάξης, κάνοντας όλες τις δουλειές. Αυτές τις μέρες αναγορεύεται σε «σιδερώστρα» του ταξικού κινήματος, φέρνοντας στη Βουλή νομοσχέδιο για κατάργηση της απεργίας.
Αεροπεζοναύτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου