Σελίδες

21 Δεκ 2017

Ιδιώνυμο ΣΥΡΙΖΑΥΓΟΥΛΩΝ εναντίον όποιου παλεύει για την προστασία της λαϊκής κατοικίας

Ιδιωνυμο αδικημα ειχαμε να δουμε νομιζω απο τις κουκουλες της ΝΔ, προ αλησμόνητων ετών.


Παράλληλα οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων και ξεπερνοντας τους, πετυχαίνουν άριστα επιτευγαματα για τον ΣΕΒ και γενικότερα την αστική τάξη, εγχώρια και διεθνή: 

Απάντηση στο αντικομμουνιστικό παραλήρημα της «Αυγιανής» του ΣΥΡΙΖΑ

Το μίσος του οπορτουνισμού και των οπορτουνιστών για το επαναστατικό κίνημα είναι κανόνας, και ανεξάρτητα από τα τσαλιμάκια που κάνουν, τους ελιγμούς, τις μάσκες που αλλάζουν, μεθοδικά καταφεύγουν σε προβοκατόρικες μεθόδους, σε ψεύδη και συκοφαντίες κατά του ΚΚΕ, σε αντικομμουνισμό.
Τα παραδείγματα είναι πολλά.
Η προβοκατόρικη επίθεση π.χ. του υπουργού Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτη, κατά του ΚΚΕ, του ταξικού κινήματος και της ανάπτυξης των εργατικών αγώνων, είναι μέρος μιας επεξεργασμένης προπαγανδιστικής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί επιθετικά να στηρίξει την κυβερνητική πολιτική και τα σκληρά μέτρα κατά των εργαζομένων, συκοφαντώντας τις κινητοποιήσεις σε συνδυασμό με την προσπάθεια κατάργησης του απεργιακού δικαιώματος.
Οι προβοκατόρικες αυτές επιθέσεις πατάνε στο έδαφος του «αυριανισμού», που είχε επιστρατεύσει το ΠΑΣΟΚ παλιότερα, και αναπτύσσονται παραπέρα, όπως δείχνουν αρκετά δημοσιεύματα της «Αυγής», της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τον κατήφορο ενός οπορτουνιστικού κόμματος που χρησιμοποιήθηκε από την αστική τάξη στον αντι-ΚΚΕ πόλεμο και, μετεξελιγμένο σε σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, κλιμακώνει ξεδιάντροπα τις αντικομμουνιστικές επιθέσεις.