Σελίδες

10 Δεκ 2017

Άλλοι τοιούτοι «κομμουνιστές» να μην μας τύχουν...



  Η «αριστερή» κυβέρνηση είναι τόσο αριστερή ... που μπορεί να καταθέτει σαν τον κλέφτη χωρίς ντροπή, νυχτιάτικατροπολογίες που χτυπάνε την απεργία ... αλλά την άλλη μέρα, καθημερινή παρακαλώ, όταν το ταξικό κίνημα διαμαρτύρεται στο υπουργείο εργασίας ... να εξαφανίζεται και να κατεβάζει ρολά !!!
Ηταν μια κουραστική νύχτα. Λοιπόν, σαν απάντηση στον εμπαιγμό... φιλοδώρησαν οι εργάτες (χωρίς κουκούλες) με κάτι ψιλές τα ΜΑΤ, σπάσανε τα ρολά και ξήλωσαν την επιγραφή του κατ'ευφημισμό υπουργείου «εργασίας». Να την ξαναφτιάξουν άμα θέλουν την επιγραφή σωστά ... «Υπουργείο εργοδοσίας».
   Λυσσάξανε τα κυβερνητικά και τα αντιπολιτευόμενα παπαγαλάκια εναντίον του ΠΑΜΕ. 

   Λυσσάξανε αλλά η τροπολογία αποσύρθηκε ... προσωρινά βεβαίως βεβαίως. Προφανώς τρόμαξαν με την άμεση και δυναμική αντίδραση του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ (μαζικά συλλαλητήρια έγιναν άμεσα σε δεκάδες πόλεις) ... αλλά είναι σχεδόν προφανές πως και μέσα στην ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της φαιορόζ κυβερνησάρας υπάρχουν «ενστάσεις». Και για να μην παρεξηγηθώ ... προφανώς δεν εννοώ πως μέσα στις κοινοβουλευτικές ομάδες των συριζανέλ υπάρχουν βουλευτές με ζωντανά ακόμα φιλεργατικά αντανακλαστικά.