Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Το ΠΑΣΟΚ πέθανε, ζήτω το νέο ΠΑΣΟΚ...

Το ΠΑΣΟΚ είναι η προσωποποίηση της εποχής των τεράτων, εκπροσωπώντας το παλιό που αρνείται να πεθάνει και μεταμφιέζεται σα ζόμπι σε καινούριο. Σαν την τρίτη ηλικία που στάθηκε μαζικά στην ουρά… στις κάλτσες και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ από συνήθεια, τρόπο ζωής, ασυνείδητα όπως αναπνέει.
Το βασικό μήνυμα που έδωσαν… οι πράσινες κάλτσες είναι ότι μυρίζουν μούχλα, σαν τα παμπάλαια χρεοκοπημένα ιδεολογήματα της σοσιαλδημοκρατίας.
Ότι ακόμα και στο συρρικνωμένο ΠΑΣΟΚ, ο μηχανισμός κερδίζει πάντα, και δεν πας πουθενά χωρίς αυτόν, αν δεν μπορείς να κινητοποιήσεις γιαγιάδες, παππούδες, έμμισθους ψηφοφόρους κι όχι παθητικούς τηλεθεατές ή χρήστες που πατάνε like και fav.

Ότι η Κεντροαριστερά είναι πιο φαιδρή κι από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που ήρθε να την ψηφίσει.
Ότι ουσιαστικά στις εκλογές διαγωνίζονταν ΝΔ και Σύριζα. Η πρώτη για να ξαναβρεί τον παλιό της μνημονιακό σύμμαχο και ο δεύτερος για να βρει ένα μελλοντικό, πάντα στο κυνήγι του καλού ΠΑΣΟΚ. Όπου το νέο “καλό ΠΑΣΟΚ” ψάχνει να βρει το παλιό “καλό ΠΑΣΟΚ”, όπου καλό ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που θα θέλει να συνεργαστεί με το νέο “καλό ΠΑΣΟΚ”, κοκ.
Ότι κάποιοι συγκέντρωσαν λιγότερες ψήφους κι από τις υπογραφές που είχαν μαζέψει.
Κι ότι ο Σταύρος που είχε πει κάποτε ότι θα φύγει από την πολιτική, αν δεν πάρει 10% στις εθνικές εκλογές, δεν κατάφερε να πιάσει διψήφιο ούτε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.
Και στο τέλος της ημέρας το μοναδικό ερώτημα είναι πόσους μήνες θα κρατήσει το ΔΗΣΥ και πόσο γρήγορα θα ξαναδιαλυθεί στα εξ ων συνετέθη για να το απορροφήσουν άλλοι…

2 σχόλια:

  1. το ΠΑΣΟΚ εχει αλλαξει ονομα και γραφεια,
    ΣΥΡΙΖΑ πλεον λεγετε
    και Κουμουνδουρου βρισκετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιμοποίησε την Κάνναβη ο ΣΥΡΙΖΑΣ και έτρεξαν ΟΛΑ τα ΣΥΡΙΖΕΛ και ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ όλη μέρα χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή