Σελίδες

20 Οκτ 2017

Και ο Λαφαζάνης ως προσκεκλημένος του Πούτιν!

Ως προσκεκλημένος του Πούτιν συμμετέχει και ο Λαφαζάνης στο 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών που διοργανώνει η Παγκόσμια Οργάνωση Δημοκρατικών Νεολαιών! 
Μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα που γράφουν ότι ο Λαφαζάνης προσκλήθηκε στο Φεστιβάλ από την Παγκόσμια Οργάνωση Δημοκρατικών Νεολαιών, αλλά αυτό δεν ισχύει! 
Ο γνωστός σε όλους λοιπόν αγωνιστής Παναγιώτης Λαφαζάνης, που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις ώστε να τσαλαπατηθεί ο Ελληνικός λαός και να ψηφιστεί το 3ομνημόνιο, βρίσκεται στο φεστιβάλ προσκεκλημένος της Ρωσικής κυβέρνησης!

Ο Λαφαζάνης προσκλήθηκε από τον Πούτιν μαζί με άλλα «αριστερά», «επαναστατικά» κόμματα όπως η νεολαία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Ισραηλινό κυβερνητικό κόμμα του Νετανιάχου, το Τουρκικό κυβερνητικό κόμμα του Ερντογάν, το εθνικιστικό – ευρωσκεπτικιστικό κόμμα της Αυστρίας, το κόμμα του Ρώσου εθνικιστή Ζιρινόφσκι και άλλα τέτοια παρόμοια και χειρότερα κόμματα! 
Άραγε πώς αισθάνεται ο Λαφαζάνης ως προσκεκλημένος του Ρώσου προέδρου που χθες προσπάθησε να συλλάβει μέλη της ΚΝΕ γιατί είχαν μαζί τους κόκκινες σημαίες με σφυροδρέπανα;! 
Ο Λαφαζάνης μάλιστα θα μιλήσει στις εκδηλώσεις της Ρωσικής κυβέρνησης για την ενεργειακή πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Παγκόσμια Οργάνωση Δημοκρατικών Νεολαιών ακολουθεί δικό της πρόγραμμα.
Ο Λαφαζάνης θα συνδράμει την προσπάθεια καταστολής της ΚΝΕ από τον Πούτιν;! Μπορεί να κάνει ότι έκαναν στις πλατείες το 2011 οι Συριζαίοι αντάμα με τους Χρυσαυγίτες και διάφορους εξωκοινοβουλευτικούς αριστερούς παίρνοντας στο κυνήγι το ταξικό κίνημα κραυγάζοντας έξω τα κόμματα και τα χρώματα!
Δεν θα κατηγορήσουμε βέβαια τoν Λαφαζάνη που βρέθηκε σ’ ένα φεστιβάλ απρόσκλητος από τον διοργανωτή, αλλά προσκεκλημένος από τον ιμπεριαλιστή! 
Ίσως πήγε στην Ρωσία για να σκίσει τίποτα αντιλαϊκούς νόμους, όπως θα τους έσκιζε στην Ελλάδα! 
Ίσως πάλι πήγε για να βάλει πλάτη να ψηφιστεί κανένα μνημόνιο και στη Ρωσία!
 Αυτά μόνο ο Λαφαζάνης μπορεί να μας τα διευκρινίσει που παίρνει μέρος στο φεστιβάλ ως ομιλητής με διαπιστεύσεις της Ρωσικής κυβέρνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου