Σελίδες

3 Ιουν 2016

Τα «αριστερά» γκρουμπούσκουλα με το θράσος για σημαία…

Ίδιον των οπορτουνιστών η θρασύτητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα γεγονότα και τη ζωή! Οι τύποι που έκαναν πλάτες στους Συριζαίους για να γίνουν κυβέρνηση, οι τύποι που κραύγαζαν στις πλατείες μαζί με τους Συριζαίους και τους φασίστες, «έξω τα κόμματα και τα σωματεία», οι τύποι που έστηναν φιέστες μαζί με τους Συριζαίους σ’ εκείνο το δημοψήφισμα του αίσχους και της απάτης, οι τύποι που διαδήλωναν μαζί με τους Συριζαίους για να δώσουν ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στον ηγέτη του ψέματος και της απάτης για τις δήθεν διαπραγματεύσεις του με τους Ευρωπαίους, οι τύποι που ύβριζαν, σπίλωναν, λοιδορούσαν τις ταξικές δυνάμεις οι οποίες δεν σταματούσαν να φωνάζουν ότι αυτό που έρχεται είναι λεπίδα κι όχι ελπίδα, οι τύποι αυτοί, αντί να απολογηθούν γιατί μαζί με τον Ελπίδα κορόιδεψαν τον λαό, υβρίζουν χυδαιότερα τις ταξικές δυνάμεις για να βγουν και από πάνω!
Απίστευτοι τύποι οι οποίοι ανεμίζουν τον αριθμό των διαδηλώσεων που έχουν κάνει για να αποδείξουν ότι αυτοί είναι επαναστάτες! Ντρέπομαι κι εγώ, που χρόνια ντρεπόμουν να πω ότι χάζεψα απ’ το ξύλο!
Ντρέπομαι κι εγώ με αυτούς που για χρόνια γελούσαν μαζί μου γιατί δεν άντεξα και χάζεψα! Στο δικό μου το μυαλό όμως ακόμα έτσι είναι! Ντρέπομαι γιατί έσπασα, γιατί χάζεψα και δεν απαριθμώ τα καντάρια ξύλο που έφαγα, ούτε το αίμα των δικών μου, που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στα βουνά μας είναι σφραγισμένη με αυτό! Γιατί ο επαναστάτης δεν μετράει την προσφορά του με το κιλό! Γιατί τα στερνά τιμούν τα πρώτα!
Επειδή, λοιπόν, τα στερνά τιμούν τα πρώτα κι επειδή η ζωή δεν είναι παίξε γέλασε κι επειδή κάποιοι ανήκουμε σ’ αυτούς που θα μας πάρουν τα σπίτια και θα μας πετάξουν στο δρόμο και επειδή για εμάς δεν έχει καμία σημασία η παράσταση που θα δώσουν στα δικαστήρια, τραβώντας την με κάμερα για να αυτοπροβληθούν, οι ίδιοι που έκαναν πλάτες στον «αριστερό» τσαρλατάνο που θα μας τα πάρει, διότι μετά την πρώτη παράσταση εκείνοι θα πάνε στη δουλίτσα τους κι εμείς θα μείνουμε δίχως σπίτι, για εμάς, που ακόμα κι αν δεν το δείχνουμε σκοτεινιάζουμε στην προοπτική να μείνουμε στο δρόμο, σημασία θα είχε να μην κινδυνεύουν τα σπίτια μας, σημασία θα είχε να έχουμε δουλειά, σημασία θα είχε να ζούμε σαν άνθρωποι κι όχι να μας ελεούν και να κάνουν πως μας καταλαβαίνουν αυτοί που διαδήλωναν μαζί με αυτόν που μας σφάζει και μας ξεσπιτώνει!
Αν κάποιοι, λοιπόν, από αυτά τα γκρουμπούσκουλα που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστερά ή ως και κομμουνιστικά, έχουν λίγη τσίπα επάνω τους και δεν θέλουν να είναι τόσο αριστερά και τόσο κομμουνιστικά όσο ο Κατρούγκαλος, ας κάνουν λίγο κράτει κι ας ζητήσουν συγνώμη γιατί σε μια εποχή που ο λαός έδειξε να σηκώνεται, εκείνοι έδωσαν χέρι κι έβαλαν πλάτη στον Ελπίδα για να τον δέσει χειροπόδαρα, ακόμα πιο σφιχτά από τους προηγούμενους! Ας ζητήσουν συγνώμη για τις αυταπάτες αριστερής διακυβέρνησης που καλλιέργησαν στο λαό, αντί να προκαλούν και να υβρίζουν αυτούς που δεν έπαψαν να βροντοφωνάζουν ότι δεν υπάρχει φιλολαϊκή διαχείριση στη σάπια εκμεταλλευτική εξουσία των καπιταλιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου