Σελίδες

24 Μαΐ 2016

Χωρίς καμία... τσίπ(ρ)α...

Συριζοχρυσαυγουλα... συσκεφτονται...
Μπορεί οι Συριζαίοι να είχαν τάξει λαγούς με πετραχήλια στον κοσμάκη και τώρα να του πίνουνε το αίμα, αλλά φροντίζουν να τον κρατούν σε ευθυμία, ώστε να μην αντιδρά στις βαρβαρότητες τους! 
Έτσι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου παραιτήθηκε  διότι, όπως έγραψε στο facebook, η κυβέρνηση εφαρμόζει μέτρα και πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τον πυρήνα των αξιών και της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ!!! 
Πότε έγινε αυτό;!!! 
Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου – κόφτη;!!! 
Δηλαδή το 3ο μνημόνιο και οι εφαρμοστικοί νόμοι – λαιμητόμοι, δεν έρχονταν σε αντίθεση με τον πυρήνα των αξιών του ΣΥΡΙΖΑ;!!!
 Καλά θα ήταν η Βασιλική Κατριβάνου να είναι λίγο πιο σαφής, ώστε να μπορούμε και εμείς να συμπεράνουμε τι εννοούν μιλώντας για τον πυρήνα των αξιών της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, διότι από την μέχρι τώρα δράση τους οι αξίες τους συμπυκνώνονται στη φράση «χωρίς καμία τσίπα»!
Αν πάλι η κυρία Κατριβάνου πιστεύει ότι αυτός ο πυρήνας των «αριστερών» αξιών, συμπεριλαμβάνει κάτι πέρα των ψεμάτων και της εξαπάτησης και αξίζει τον κόπο να τον βρει, αφού το κόμμα της τον έχει απολέσει, ας ψάξει να τον βρει! 
Κάπου μεταξύ πλατειών και Μεγάρου Μαξίμου θα έχει παραπέσει! 
Αν δεν είναι εύκολο να βρει τον πυρήνα των αξιών του ΣΥΡΙΖΑ με γυμνό μάτι, ας κάνει τον γητευτή, για να εμφανιστεί ο πυρήνας των αξιών του ΣΥΡΙΖΑ μόνος του σαν το φίδι μέσα από το καλάθι όταν ακούει τη φλογέρα! 
Αντί όμως για φλογέρα ας παίξει εκείνους τους ζουρνάδες που θα έπαιζε ο αρχηγός της και θα χόρευαν οι αγορές! Ζημιωμένη δεν πρόκειται να βγει! 
Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο πυρήνας των αξιών του ΣΥΡΙΖΑ ακούγοντας τους ζουρνάδες, τουλάχιστον θα χορέψουν οι πανηγυρτζήδες συνοδοιπόροι της στο ρυθμό της κοροϊδίας και της απάτης! 
Ας βάλει και κανέναν άλλον, όψιμα διαφωνούντα, να βαράει το νταούλι!
Το ΠΑΣΟΚ σε πιο προχωρημένη εκδοχή! 
Ο κακός ΣΥΡΙΖΑ και ο καλός ΣΥΡΙΖΑ που μένει σταθερός στον πυρήνα των αξιών του! 
Δεν έχουμε κουράγιο από τα καθημερινά βασανιστήρια του ΣΥΡΙΖΑ και από τον καταιγισμό ψήφισης νόμων – λαιμητόμων, αλλιώς δεν θα σταματούσαμε να γελάμε με την κωμωδία που παίζουν. 
Θα τους συμβουλεύαμε επίσης, επειδή σύντομα και ο υπόλοιπος κόσμος δεν θα έχει κουράγιο να γελάσει και να ξεχαστεί με τις σαχλαμάρες τους, να απελευθερώσουν, όπως έχουν κατά νου, μια ώρα αρχύτερα τον μπάφο, με σλόγκαν:  «απελευθερώνουμε το χασίσι, ποτέ ο λαός να μην ξυπνήσει»!

1 σχόλιο:

  1. "Δώστε στο λαό χασίσι, ποτέ ο να μην ξυπνήσει", ήταν και της φασιστικής δικτατορίας τού Μεταξά ...πρωμετοπίδα και της φαστιστικής δικτατορίας τού Παπαδόπουλου........................ Χούντα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή