Σελίδες

29 Μαΐ 2014

ΣΥΡΙΖΑ: «Στις 25 ψηφίζουμε»... στις 28 δίνουμε εξετάσεις στους βιομηχάνους

Μια δέσμη προτάσεων που σηματοδοτούν την πορεία εξόδου απ' την κρίση με μεγέθυνση της κερδοφορίας τους και τόνωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών τους, παρουσίασε χτες ο Αλ. Τσίπρας στους βιομηχάνους, μιλώντας στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ. Τους διαβεβαίωσε για την ειλικρινή επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ να αναπτύξει μια λειτουργική σχέση μαζί τους, όπως και για τη δυνατότητά του να παγιδεύσει το λαό με «κοινωνικές συμφωνίες», στην οδυνηρή για τον ίδιο προσπάθεια ανάπτυξης της καπιταλιστικής οικονομίας.
«Γνωρίζουμε καλά ότι εμείς δεν θα παραλάβουμε απλά καμένη γη. Θα παραλάβουμε μια χώρα διχασμένη και διαλυμένη, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά. Θα την επανενώσουμε όλοι μαζί και θα την οδηγήσουμε στο ασφαλές και γόνιμο έδαφος της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης (...) Αυτή θα είναι η ιστορική αποστολή μιας κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιας κυβέρνησης, όμως, που φιλοδοξεί να είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», υποστήριξε αναπαράγοντας χρεοκοπημένες αταξικές προσεγγίσεις για να πείσει το λαό ότι έχει κοινά συμφέροντα με όσους του κλέβουν το μόχθο του και να καλέσει σε «πατριωτική συστράτευση της παραγωγικής Ελλάδας».

O Μπέος, ο Μίχος και ο ΣΥΡΙΖΑ

Η «Αυγή» έγραψε χτες ένα χυδαιολόγημα ενάντια στο ΚΚΕ με αφορμή την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου στο Βόλο και του Γιάννη Μίχου στο Δήμο Αριστοτέλη.
Με εξυπνάδες δήθεν και αναφορές στον …Στάλιν, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε απ’ το ΚΚΕ να κάνει … αυτοκριτική γιατί δεν στήριξε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Β’ γύρο στο Βόλο και άκουσον – άκουσον γιατί κατέβασε ψηφοδέλτιο στο Δήμο Αριστοτέλη!
Την ίδια μέρα, όμως, που η «Αυγή» έγραφε αυτά που έγραφε, ο Αλ. Μεϊκόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωνε πως θα συνεργαστεί «με τη νέα δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης»!
Με ποιον επιδιώκει συνεργασία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ; Με αυτόν που η «Αυγή» χαρακτήριζε ως εξής: «Ο Μπέος του ποδοσφαιρικού παρακράτους, του στοιχήματος, των νυχτερινών κέντρων, ο Μπέος που στηρίχτηκε ανοιχτά από τη Χρυσή Αυγή, που υιοθέτησε το λόγο και την αισθητική της Χρυσής Αυγής».

Ο Αλέξης λέει αυτά που έλεγε το 2009 ο Παπανδρέου! (βίντεο)



ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΣ! 
Δεν θα αναλύσουμε το βίντεο. Μιλάει απο μόνο του. 

Σύμπτωση η οργανωμένο σχέδιο; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του...