Σελίδες

5 Απρ 2014

Νέες απειλές κατά του ΠΑΜΕ εκτοξεύει η ναζιστική Χρυσή Αυγή από το Πέραμα

Το ρόλο τους ως τσιράκια των εργοδοτών επιβεβαιώνουν με κάθε ευκαιρία οι χρυσαυγίτες, εκτοξεύοντας απειλές κατά του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Η φασιστική - εγκληματική οργάνωση μόλυνε την Παρασκευή το απόγευμα την εργατούπολη του Περάματος, διοργανώνοντας συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημαρχείου.
Μιλώντας στη φασιστοσύναξη, ο πυρηνάρχης Περάματος, Περικλής Μουλιανάκης, ανέφερε ότι θα τελειώσουμε με τα μέλη του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας τους ευσεβείς πόθους των εργολάβων της Ζώνης. 
Ο συγκεκριμένος χρυσαυγίτης έχει στήσει επιχείρηση που παραπέμπει σε δουλεμπορικό γραφείο, όπως αποκάλυψε ο Ριζοσπάστης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και με τους «κοτζαμπάσηδες» και με τους «πασάδες» και με τους «σεβάσμιους δεσποτάδες»...

Oσα ακολούθησαν στις δεκαετίες που πέρασαν από τις εκλογές του 1981 δεν αναίρεσαν ποτέ την παλλαϊκή τότε απαίτηση: «Να φύγει η Δεξιά!».
Όσα ενδεχομένως ακολουθήσουν σήμερα, δεν αναιρούν στο ελάχιστο ότι πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. 
Και πρέπει να φύγει μια ώρα αρχύτερα. Τώρα! 
Να θυμόμαστε όμως: Τον Οκτώβρη του 1981 εκείνο που ακουγόταν (και από χιλιάδες αριστερούς) ήταν: «Τώρα ΠΑΣΟΚ και μετά βλέπουμε». 
Και είδαμε… Τηρουμένων λοιπόν, των ιστορικών και πολιτικών αναλογιών, ορισμένες παρατηρήσεις:
Πρώτον: Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «είναι άλλο πράγμα το μνημόνιο, και είναι άλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση». 

«Βγαίνουμε στις αγορές»

Βγαίνουμε στις αγορές. 
Σε μια εβδομάδα; Πριν ή μετά το Πάσχα; Είναι τα ερωτήματα με τα οποία προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον ελληνικό λαό, μπροστά στις εκλογές, που στενάζει από τις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ και των εκάστοτε κυβερνήσεων που τις εφαρμόζουν απαρέγκλιτα.
Βγαίνουμε στις αγορές θα πει βγαίνουμε ξανά για δανεικά με τα οποία θα ξαναμπουκώσουν τις τσέπες των καπιταλιστών, χωρίς να φτάσει ούτε ένα ευρώ στο 1,5 εκατομμύριο των ανέργων, στους 2.535.700 Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ή με τεράστιες στερήσεις, στους Έλληνες που έχασαν το 30% του εισοδήματος τους μέσα σε τρία χρόνια (2010 - 2013).
Ούτε μισό ευρώ δεν θα πάει στη παιδεία, στην υγεία, στην πρόνοια.

Θ. Παφίλης: Ο λαός να μην αποπροσανατολιστεί και να οργανώσει την πάλη του (VIDEO)



Τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης για την υπόθεση Μπαλτάκου -δηλωμένου αντικομμουνιστή- που ήταν γραμματέας του Κυβερνητικού Συμβουλίου και είχε επαφές με τη Χρυσή Αυγή κατήγγειλε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του «ΣΚΑΪ» και τον Γιώργο Αυτιά.