Σελίδες

1 Φεβ 2014

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» στις 2 Φλεβάρη

Διαβάστε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» στις 2 Φλεβάρη:
  • Διακήρυξη της Πρωτοβουλίας Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων της Ευρώπης, για την ανάπτυξη της εργατικής - λαϊκής πάλης, για τις ευρωεκλογές.
  • Την Τρίτη 4 Φλεβάρη, τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ για την Υγεία.

Για όλα φταίει ο Μαρξ....

Μετά τις ανεκδιήγητες δηλώσεις για τον "Τεμπέλη Μαρξ" και την "ανύπαρκτη υπεραξία" από τον εφήμερο(από βιολογικής και ιστορικής πλευράς σε σχέση με αυτή της αθάνατης εργασίας του Μαρξ για την οποία χρειάστηκαν σαράντα χρόνια μελέτης και τον οποίο μόνο για αγραμματοσύνη δεν τον μέμφθηκε ο παρακάτω) κ. Τζήμερο (που δηλώνει Φιλελεύθερος), έρχονται και οι δηλώσεις Σκουρλέτη (εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον «ΣΚΑΪ»), πως "Το Μάαστριχτ δεν εφαρμόστηκε ποτέ"!!!

Αν αναλύσει κανείς τι σημαίνουν τα παραπάνω η θα βάλει τα γέλια, η θα τραβάει το τριχωτό της κεφαλής του προς όλες τις κατευθύνσεις και πάλι λίγο θα είναι, ωστόσο για να σωθεί το Καπιταλιστικό σύστημα στην Ε.Ε πρέπει να γίνει και με το μαστίγιο και με το καρώτο και υπάρχουν οι διαθέσιμοι πολιτικοί πυλώνες και απ΄ τα δεξιά και απ΄ τα αριστερά γι αυτό. Οι κατά καιρούς δηλώσεις εκπροσώπων τους αν μη τι άλλο δεν είναι ούτε τυχαίες, ούτε προκλητικές, είναι αυτές που εδώ και χρόνια κηρύττουν και είναι 100% αντεργατικές για να μην πούμε αντικομμουνιστικές και έρχονται στο κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου.

Για τον "Χριστόδουλο της καρδιάς μας (τους)"

Επειδή συγχίστηκα από τους λιβανωτούς διαφόρων μουμουέδων προς τον τέως αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη (λόγω της συμπλήρωσης 6 χρόνων από τον θάνατό του), ανέσυρα από το αρχείο μου και αναδημοσιεύω το παρακάτω κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου:


«Αλήθεια, μπορεί να βρει έστω και έναν κομμουνιστή ο κ.Χριστόδουλος που να συνεργάστηκε με το ναζισμό; Ας μας πει έναν»!

Το 'λεγε ένας παλιός σύντροφος, την περασμένη Πέμπτη, στην κηδεία του Βασίλη Εφραιμίδη. Και το 'λεγε με τέτοια τρυφεράδα στη φωνή, που σε 'κανε να αναρωτιέσαι: Μήπως το συναίσθημα της οργής που μας προκάλεσε η ανακοίνωση της αρχιεπισκοπής θα έπρεπε, τελικά, να δώσει τη θέση του στο συναίσθημα της απόλυτης περιφρόνησης προς τους συντάκτες αυτού του γκεμπελισμού; Ρητορικό ήταν το ερώτημα του συντρόφου μας, αλλά και ταυτόχρονα ουσιαστική η απάντησή του προς τον αρχιεπίσκοπο, που μια μέρα πριν είχε προβεί στην έκδοση της γνωστής - και χωροφυλακίστικης νοοτροπίας - ανακοίνωσης, με την οποία εξομοίωνε (!) το ναζισμό και το φασισμό με τον κομμουνισμό...