Σελίδες

17 Ιαν 2014

«Χρυσή Αυγή»: Εκτός (ποιού) νόμου;

Ο υμνητής του ναζισμού, ο φυρερίσκος της «Χρυσής Αυγής», ο Μιχαλολιάκος, στο βιβλίο του με τίτλο «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη», ανάμεσα στα άλλα «πατριωτικά» που αναφέρει μιλά και για τα «WAFFEN SS».
   Τις ορδές των στυγνών δολοφόνων, τα «Ες – Ες», ο ηγέτης του Κασιδιάρη, του «Καιάδα», του Παναγιώταρου, του Λαγού και του «Εγέρθητου», τις περιγράφει σαν... «Μήνυμα Φωτεινό» στην Ελλάδα και την Ευρώπη!


Από τη σελίδα 46 του ναζιστικού οχετού, διαβάζουμε:

Μια ρηξικέλευθη φορολογική πρόταση

Σήμερα το ιστολόγιο πρωτοπορεί, δίνοντας δείγμα πραγματικής κοινωνικής ευθύνης. Όπως είναι γνωστό, τούτη η γωνιά δεν περιορίζεται σε στείρα λαϊκίστικα τσιτάτα αλλά αναλύει τα ζητήματα σε βάθος και προτείνει διεξόδους. Το ίδιο κάνει και σήμερα.

Έτσι, λοιπόν, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη όπως μέσα στο 2014 η χώρα αφ' ενός μεν συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό την απαγκίστρωσή της από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και την υλοποίηση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων αφ' ετέρου δε καταγράψει σοβαρό πρωτογενές πλεόνασμα, το οποίο θα "ρουμπώσει" όσους εξακολουθούν να μιλούν απαξιωτικά για τους έλληνες, προτείνουμε ένα πρωτοποριακό πακέτο φόρων και τελών, ένα πακέτο που θα αμβλύνει τις κοινωνικές αντιθέσεις και θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης. Στο πακέτο αυτό θα περιέχονται:

Α. Τέλη κίνησης πεζών (σε αντίστιξη προς τα υφιστάμενα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων)
Με τον τρόπο αυτό αποκαθίσταται η αδικία να επιβαρύνονται μόνο τα κινούμενα οχήματα ενώ οι πεζοί δεν πληρώνουν δεκάρα. Με τα εισπραττόμενα τέλη θα κατασκευάζονται νέα και θα επισκευάζονται παλιά πεζοδρόμια, πάρκα, πλατείες και λοιποί χώροι στους οποίους κινούνται οι πεζοί. Τα τέλη θα είναι κυμαινόμενα, ανάλογα με την δυνατότητα κάθε πολίτη (π.χ. όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο θα πληρώνουν παραπάνω, αφού γλιτώνουν τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων) ή την συχνότητα με την οποία

Ν. Καραθανασόπουλος: Η ανάπτυξη θα βασιστεί στην εξαθλίωση του λαού (VIDEO)



Απάντηση στα αποπροσανατολιστικά επιχειρήματα που ακούστηκαν από τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων στη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης της ΔΗΜΑΡ για την «επανεκκίνηση της ανάπτυξης και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας» έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Απαράδεκτος... και αήθης

Ο Ν. Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ, χτες στο ΜΕΓΚΑ χαρακτήρισε τον «Ριζοσπάστη» απαράδεκτο, επειδή γράφαμε στο πρωτοσέλιδο ότι «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αγωνιούν ποιος θα γίνει εκλεκτός της ΕΕ και του κεφαλαίου». Ο πρωθυπουργός στην Ευρωβουλή είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η αντιπολίτευση δεν προσφέρει λύσεις ούτε για το παρόν ούτε για το μέλλον και επενδύει στο φόβο, ενώ ακροβατεί μεταξύ λαϊκισμού και εξτρεμισμού». Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνη δύναμη για την ΕΕ και την ανάπτυξη.
Ο Αλ. Τσίπρας στην κοινοβουλευτική τους ομάδα χαρακτήρισε τα διλήμματα του Αντ. Σαμαρά «ναι ή όχι στην Ευρώπη», «ανόητα». Βέρος φιλοευρωπαίος ως υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «αντί να αξιοποιήσει τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της ΕΕ, της Κομισιόν και του ΔΝΤ (...) για λάθος συνταγή, (...) την έρευνα που διεξάγεται μέσα στο ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο, για να πει "ως εδώ", δεν είπε κουβέντα (...) Ο πρωθυπουργός φάνηκε κατώτερος των απαιτήσεων και των προσδοκιών». Δηλαδή, ο πρωθυπουργός υπονομεύει την ανάπτυξη και δεν αξιοποιεί τις δυνατότητες της ΕΕ.

Θύμα απαγωγής ο Χριστόδουλος Ξηρός ...

Σημαντική επιτυχία θα πρέπει να θεωρείται η σύλληψη του ενός εκ των απαγωγέων του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου ο οποίος μπορεί να παραδόθηκε αυτοβούλως αλλά στην απόφαση του σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι απέναντι του είχε τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ. με δεσπόζουσα ηγετική φυσιογνωμία τον Νίκο τον Δένδια ... 

Άνιση η μάχη οπότε αποφάσισε να παραδοθεί ο απαγωγέας μπας και γλυτώσει την ταλαιπωρία και το άγχος της καταδίωξης ...
Επίσης οι Αρχές του Νίκου Δένδια εντόπισαν το κρησφύγετο των απαγωγέων..... 

Εκεί βέβαια τους οδήγησε ο ίδιος ο επιχειρηματίας χάρη στο GPS του αλλά σίγουρα θα το έβρισκαν και μόνοι τους οι αστυνόμοι αφού και οι ίδιοι διαθέτουν συσκευές GPS .

Οι Αρχές περιμένουν από τον επιχειρηματία να παραδώσει αλυσοδεμένους και τους υπόλοιπους απαγωγείς καθώς και τον Χριστόδουλο Ξηρό...