Σελίδες

3 Ιαν 2014

Ο θείος απ' τη (Βόρεια) Κορέα...

Το απόστημα έσπασε! Δαιμόνιοι δημοσιογράφοι δυτικών μέσων ενημέρωσης κατάφεραν να τρυπώσουν στα άδυτα της μυστικοπαθούς δικτατορίας της Βόρειας Κορέας και να μεταφέρουν στον ελεύθερο κόσμο πληροφορίες για την εκτέλεση του περίφημου θείου του αιμοσταγούς Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Δεν έχει βέβαια και πολύ σημασία που οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και αντικρουόμενες μεταξύ τους. 
Το ζητούμενο είναι ότι τώρα πλέον ξέρουμε πως:
  • Ο θείος δολοφονήθηκε από βόμβα που η βορειοκορεάτικη πολεμική αεροπορία έριξε σπίτι του.
  • Ο θείος ξεγυμνώθηκε και ρίχτηκε βορά σε 120 πεινασμένα σκυλιά (55 ροντβάϊλερ, 50 λυκόσκυλα και 15 αιμοβόρα τσιουάουα), παρουσία του Κιμ και αξιωματούχων.
  • Ο θείος ξεγυμνώθηκε, βιάστηκε απ' τους αξιωματούχους και εν συνεχεία δώθηκε ως γεύμα σε 120 πεινασμένα σκυλιά.
  • Ο θείος φαγώθηκε από 120 πεινασμένα σκυλιάκαι εν συνεχεία ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφαγε τα σκυλιά που έφαγαν τον θείο.
  • Ο θείος πετάχτηκε σε κλουβί με 115 πεινασμένα λιοντάρια, 87 κακοποιημένους πάνθηρες και 63 κογιότ με διανοητική στέρηση και εν συνεχεία τα κόκκαλα του μοιράστηκαν σε 120 σκυλιά για παιχνίδι.

Αθλιότητα αστικής δημοσιογραφίας

Ενα ντοκιμαντέρ για την Αντίσταση στην κατοχή, το Δεκέμβρη του 1944 και τον εμφύλιο, θα παρουσιάσει ο «ΣΚΑΪ». 
Και το προπαγανδίζει καθημερινά από τις εκπομπές του. 
Στο πλαίσιο όμως επαφής με τους ακροατές του, χτες το πρωί δέχτηκε το ερώτημα από φοιτητή που κάνει το διδακτορικό του στις ΗΠΑ, αν στο ντοκιμαντέρ έχει μιλήσει και εκπρόσωπος του ΚΚΕ. 
Τι ήταν να τον ρωτήσει; 
Αστραψε και βρόντηξε ο ανεκδιήγητος Πορτοσάλτε.

Ναι στην Αλληλεγγύη μας, όχι στην «φιλανθρωπία» τους

«Το έγκλημα είναι τόσο μάταιο όσο και η φιλανθρωπία» 
(Ευγένιος  Ιονέσκο)
   Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου καθώς φιλοξενήθηκε σε περίοπτη θέση στα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης: Ο ιδρυτής του «Facebook», ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κατέκτησε την κορυφή στη λίστα των «φιλανθρώπων» του πλανήτη μέσα στο 2013. Ο κ.Ζούκερμπεργκ μετά της συζύγου του, σύμφωνα με τους «Financial Times», έκαναν την χρονιά που έφυγε «φιλανθρωπίες» ύψους 990 εκατομμυρίων δολαρίων. Εν τω μεταξύ στον κόσμο που η «φιλανθρωπία» των Ζούκερμπεργκ διαφημίζεται τόσο αφειδώλευτα, κάθε μέρα πεθαίνουν 50.000 άνθρωποι λόγω πείνας, λόγω ασιτίας, λόγω φτώχειας. Αλλά ο θάνατος 35 ανθρώπων κάθε λεπτό της ώρας - λόγω φτώχειας - δεν θεωρείται εξίσου σημαντική είδηση με την «φιλανθρωπία» του κ. Ζούκερμπεργκ…
   Μια ακόμα είδηση που δεν είχε αντίστοιχη προβολή με την «φιλανθρωπία» του κ.Ζούκερμπεργκ είναι εκείνη που αφορά τη θηριώδη αύξηση της περιουσίας του κ.Ζούκερμπεργκ.