Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Ουκρανία - Οδησσός: Οι νεοναζί εκτελούν όσους διέφυγαν από το φλεγόμενο Κτίριο των Συνδικάτων (VIDEO)Φρικιαστικές σκηνές της εν ψυχρώ δολοφονίας όσων προσπαθούσαν να διαφύγουν από το φλεγόμενο Κτίριο των Συνδικάτων, από νεοναζί του «Δεξιού Τομέα», καταγράφει ερασιτεχνικό βίντεο που είδε τη Δευτέρα το φως της δημοσιότητας.

Οι σκηνές καταγράφονται στο πίσω μέρος του κτιρίου. Ρωσόφωνοι διαδηλωτές, που είχαν εγκλωβιστεί από την πυρκαγιά που έβαλαν οι νεοναζί, πηδούν από τα παράθυρα του δεύτερου και τρίτου ορόφου, προκειμένου να ξεφύγουν από τη φωτιά και τους καπνούς. Κάτω όμως από το κτίριο τους περιμένουν οι νεοναζί του «Δεξιού Τομέα», οι οποίοι οπλισμένοι με περίστροφα, μαχαίρια και ρόπαλα, αποτελειώνουν όσους επιζούν της πτώσης.
Το Κτίριο των Συνδικάτων έγινε παρανάλωμα του πυρός, όταν διέφυγαν σε αυτό διαδηλωτές (κυρίως γυναίκες και παιδιά), μετά τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν μεταξύ των ρωσόφωνων και νεοναζί του «Δεξιού Τομέα», οι οποίοι αρχικά είχαν εμφανιστεί ως οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου