Σελίδες

20 Μαΐ 2014

Ο Τσίπρας, ο Πελετίδης και οι αρχές των μελών του ΣΥΡΙΖΑ...

Δήλωση του Κ.Πελετίδη για την σπέκουλα που γίνεται 
με βάση την σημερινή επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα

"Επειδή κάποιοι σπεύδουν να συνδέσουν την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Πάτρα, με στήριξη στο β' γύρο του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και με προφανή αντάλλαγμα, είτε τη στήριξη των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες περιοχές ή δήμους, είτε την άμβλυνση της κριτικής μας απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουμε ότι το ΚΚΕ δεν κάνει παζάρια. Με συνέπεια αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική, τις κυβερνήσεις που την εφαρμόζουν, την ΕΕ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη ενσωμάτωσης και ο ίδιος ο πρόεδρός του δίνει τα διαπιστευτήριά του στο μεγάλο κεφάλαιο, δίνει όρκους πίστης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Ο λαός μπορεί να βγάλει συμπεράσματα.



Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα λαϊκά στρώματα της Πάτρας να κάνουν επιλογή ελπίδας και προοπτικής στο Δήμο της Πάτρας, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το λαό και τη χώρα μας. Όποιος και όποια δυσανασχετεί, αντιτάσσεται στα μέτρα της ΕΕ και των κομμάτων που την στηρίζουν, προσβλέπει σε πολιτική προς όφελος του λαού, ανεξάρτητα από τι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, είναι ανάγκη να δώσει δύναμη στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές." 


Χαρακτηριστικές απαντήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό μέσο "ενημέρωσης" που αντανακλούν τις προθέσεις τους, με την on camera στήριξη Πελετίδη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου