Σελίδες

4 Μαΐ 2014

Η αναγέννηση του φασισμού στην Ουκρανία με την χορηγία ΗΠΑ - Ε.Ε. - ΝΑΤΟ (Video)



Αποκλειστικό βίντεο της αναγέννησης του φασισμού στην Ευρώπη. 
Οι πολιτικοί υπηρέτες του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ, μαζί με  την ΕΕ  και το ΝΑΤΟ έχουν εγκαταστήσει (μέσα από τη βίαιη, τεχνητή "επανάσταση") μια φασιστική κυβέρνηση στην Ουκρανία και τώρα προωθούν έναν εμφύλιο πόλεμο στο εσωτερικό της χώρας. 
ΗΠΑ και Ε.Ε. έχουν επενδύσει στους ναζιστές συμμάχους τους, περισσότερα απο 5.000.000.000 (πέντε δισ.) δολλάρια για να πετύχουν τους στόχους τους.


Πάνω από 900.000 Ουκρανοί έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα μέσα σε 2 μήνες από το  EuroMaidan και κατέφυγαν στη Ρωσία, 2.500 κατέφυγαν στην Λευκορωσία. 
Αυτή είναι μόνο η αρχή.

2 σχόλια:

  1. Δεκάδες ειδικοί της CIA και του FBI παρέχουν συμβουλές στην κυβέρνηση της Ουκρανίας, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Bild am Sonntag, η κυριακάτικη έκδοση της καθημερινής εφημερίδας Bild.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών της Γερμανίας, πράκτορες της CIA και του FBI βοήθησαν το Κίεβο να περιορίσει την αντικυβερνητική εξέγερση στην ανατολική Ουκρανία και να εγκαταστήσει ένα μηχανισμό αποτελεσματικής ασφαλείας.

    Υπενθυμίζεται ότι στην Ουκρανία βρίσκονται πράκτορες του FBI με πρόσχημα την παροχή βοήθειας προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευση της περιουσίας του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
    Μάλιστα, τον Απρίλη, ο Λευκός Οίκος είχε επιβεβαιώσει ότι ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κίεβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/14, 2:22 μ.μ.

    ΣΟΚ: Οι ναζιστές που έκαψαν τους Ρώσους στην Οδησσό πήραν βραβείο για ηρωισμό και χρήματα για ανταμοιβή
    Σοκάρει η είδηση ότι οι χουλιγκάνοι – ναζιστές της Τσερνομόρετς και της Μέταλουργκ, που έκαψαν τους Ρώσους στο κτίριο του Επιμελητηρίου πήραν δίπλωμα «ηρωισμού» και χρηματικό ποσό 10.000 δολαρίων η κάθε ομάδα.

    Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης η Κεντρική Διεύθυνση Εκτάκτων Καταστάσεων της Ουκρανίας για την περιοχή της Οδησσού
    δια του Bodelan Vladimir Ruslanovich έδωσαν στους επικεφαλής των τμημάτων της διεύθυνσης και σε 5 εκπροσώπους των δύο ομάδων
    Διπλώματα Τιμής και Ηρωισμού και 10.000 δολάρια έκαστος
    γιατί όπως αναφέρεται χρακτηριστικά στην ανακοίνωση... «γιατί επέδειξαν κουράγιο και ηρωισμό για να σωθούν ζωές πολιτών στην Οδησσό»....
    ΦΑΙΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή