Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη στο «STAR» (VIDEO)Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR».

1 σχόλιο:

 1. Μπράβο, ρε Λιάνα!
  Ετσι, μην αφήνεις σε χλωρό κλαρί τους "αριστερούς" νεο-παπατζήδες.
  Που έρχονται πάντα στην κατάλληλη στιγμή, στην κορύφωση της Κρίσης, να βγάλουν το σύστημα της εκμετάλλευσης-εξαθλίωσης-προδοσίας, τον Καπιταλισμό, από τα εγγενή του αδιέξοδα.
  Κάνουν χειρότερη δουλειά από τους "επάρατους", που τάχατες κατηγορούν.
  Γιατί φουσκώνουν τα μυαλά του κόσμου, σα μαυρογιαλούροι, πως θα τον βγάλουν από τα δύσκολα, χωρίς να πειράξουν τα κατεστημένα συμφέροντα, το κεφάλαιο, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ.
  Κι όταν η σκληρή πραγματικότητα θα διαψεύσει τις τζάμπα προσδοκίες, η απογοήτευση και η απαξία θα χρεωθεί στον ..Σοσιαλισμό (!).
  Για να στρέψουν τελικά τον κόσμο εκεί, που πραγματικά θέλει το Σύστημα: Στον Φασισμό.
  Αυτός είναι ο διαχρονικός ρόλος των μιξο-αριστερών, σε όλες τις μεγάλες κρίσεις του Καπιταλισμού, αμέσως μετά τον Α' ΠΠ, το 1918, μετά το 1929 μέχρι τον Β' ΠΠ, και μετά το 1970 στις απανωτές κρίσεις πετρελαίου, πρώτων υλών, νομισματικής αστάθειας μετά το 1971, στον ψυχρό πόλεμο, όπου βόηθησαν τον Ιμπεριαλισμό να καταβάλει την ΕΣΣΔ και τα επαναστατικά κινήματα, π.χ. Πορτογαλία, και "τρίτος κόσμος", κλπ.
  Με απατεώνες και ψεύτες δε γίνεται κίνημα, ούτε ενότητα.
  Χρέος του ΚΚΕ, αλλά και κάθε προοδευτικού ανθρώπου, κάθε καταπιεσμένου, να ξεμπροστιάσει και να εξουδετερώσει το πιο ύπουλο όπλο της Αντίδρασης: Τους ψευτοαριστερούς νεοπαπατζήδες νεοπασόκους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή