Σελίδες

28 Απρ 2014

Χρυσή Αυγή: Πρωτομάστορες στη διαστρέβλωση

Στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής (22/04/14) ο Ηλίας Κασιδιάρης απέδειξε το ταλέντο του στο ψέμα και στη διαστρέβλωση. 
Ανέφερε λοιπόν:
«Να μην παραλείψω να αναφερθώ και στον «Επαμεινώνδα Στάθη» τον πρώην διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και πρώην πρόεδρος της ΕΚΟΦ (Εθνικής Κοινωνικής Οργάνωσης Φοιτητών). Αυτό λέει πολλά σε όσους έζησαν εκείνες τις δεκαετίες του ΄60 με την κόκκινη τρομοκρατία στα πανεπιστήμια».
Πραγματικό θράσος να μιλάς για «κόκκινη τρομοκρατία» τη δεκαετία του ’60, είτε αναφέρεται κανείς στην κοινωνία είτε στα πανεπιστήμια. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, που εκατοντάδες κομμουνιστές συνέχισαν να είναι έγκλειστοι στις φυλακές, όταν δολοφονήθηκε ο νεολαίος της ΕΔΑ Στέφανος Βελδεμίρης(1961), ο Γρηγόρης Λαμπράκης(1963) και ο φοιτητής της ΑΣΟΕΕ Σωτήρης Πέτρουλας(1965) από τις δυνάμεις του αστικού κράτους και παρακράτους,
ο Ηλίας Κασιδιάρης διέκρινε την «κόκκινη τρομοκρατία». Για να μη μιλήσουμε για τις δολοφονίες, τις φυλακίσεις, τις εξορίες, τους ξυλοδαρμούς και τις άλλες βιαιοπραγίες της Χούντας των συνταγματαρχών.
Και στον αντίποδα ως «αγωνιστές» παρουσιάζει τους ΕΚΟΦίτες, δηλαδή μισθοδοτούμενους από το αστικό κράτος (από τα μυστικά κονδύλια της ΚΥΠ) «αγαναχτισμένους φοιτητές» που αναλάμβαναν να τρομοκρατούν το αναδυόμενο φοιτητικό κίνημα (όπως αποδέχτηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΚΟΦ Πάυλος Μανωλόπουλος). Πράγματι, με αυτή την υποψηφιότητα συγκινήθηκαν  όλοι οι παρακρατικοί και οι βασανιστές της Χούντας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου