Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Ο Νίκος Σοφιανός στο «Action 24» (VIDEO)Μιλώντας στο κανάλι «Action 24»,  ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αναφέρθηκε στην απαγόρευση των διαδηλώσεων, επισημαίνοντας ότι υπάρχει ένα καθεστώς «γύψου» διαρκείας στην Αθήνα και τόνισε ότι ο λαός δεν διαδηλώνει για να διαπραγματευτεί καλύτερα η κυβέρνηση, γιατί σε αυτή τη διαπραγμάτευση είναι από χέρι καμένος.

Επισήμανε ακόμα ότι όποιος επιχειρεί να ξεχωρίσει το μνημόνιο από τις συμβάσεις διαρκείας με τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ το κάνει για να εξαπατήσει και για να κρύψει ότι και αυτός συμφωνεί με τις στρατηγικές επιλογές της ΕΕ.
Τόνισε ακόμα ότι η κατάσταση στο Δήμο της Αθήνας είναι οριακή, φέροντας ως παράδειγμα τη διαθεσιμότητα 1.500 εργαζομένων στο Δήμο της Αθήνας που καλύπτουν σημαντικές ανάγκες και που είναι στην ευθύνη του δήμου να τους κρατήσει μη ασκώντας έφεση σε θετικές δικαστικές αποφάσεις, κάτι που η σημερινή δημοτική αρχή δεν το κάνει.
Αναφερόμενος στους μετανάστες, τόνισε ότι η απάντηση στο ζήτημα είναι οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα και η παροχή ταξιδιωτικών εγγράφων ή ασύλου ώστε να μεταβούν στις χώρες της ΕΕ που επιθυμούν.
Ο Νίκος Σοφιανός προειδοποίησε ακόμα ότι με την πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής βρίσκονται σε κίνδυνο δεκάδες ελεύθεροι χώροι, που απειλούνται να παραδοθούν σε επιχειρηματικά συμφέροντα.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου