Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Η Αλ. Μπαλού στον «ΣΚΑΙ» για τη διπολική αντιπαράθεση με αφορμή το βιβλίο Κουφοντίνα (VIDEO)Τέτοιου είδους φαινόμενα είναι προβοκατόρικα και αξιοποιούνται κάθε φορά από την εξουσία, για να χτυπούν το κίνημα τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» σημείωσε ότι κυβέρνηση και ΕΕ όταν μιλάνε για «αντιμετώπιση της βίας από όπου και αν προέρχεται», εννοούν το χτύπημα των κινητοποιήσεων, όπως έγινε χθες με τη συγκέντρωση των συνδικάτων για την ανεργία.

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το συγκεκριμένο βιβλίο, επισήμανε ότι αξιοποιείται για την «ενίσχυση της διπολικής αντιπαράθεσης». Παραθέτοντας την άποψη του ΚΚΕ ξεκαθάρισε ότι πιστεύει σε ένα οργανωμένο και ταξικά προσανατολισμένο κίνημα, που θα φτάσει στην ανατροπή της εξουσίας και θα διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα.
Αναφερόμενη στην γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί υπογράμμισε ότι «η διαφωνία στα δύο κόμματα που διεκδικούν την εξουσία είναι στα επιμέρους». Όπως είπε η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην οποία πιστεύουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, θα φέρει θέσεις εργασίας με μισθό 300 ευρώ και χωρίς σταθερή δουλειά.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου