Σελίδες

10 Μαρ 2014

Παρέμβαση του Θ. Παφίλη στον «REAL FM» (AUDIO)



«Εμείς από τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής θα κάνουμε εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση» τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM» επισήμανε ότι, εάν στην Αττική υπήρχε ένας ισχυρός πόλος κομμουνιστών, στην περιφέρεια και στους δήμους, θα έδινε μάχη για να υπάρξουν μέτρα ανακούφισης των εργαζομένων.

Στην παρέμβασή του παρουσίασε συγκεκριμένα παραδείγματα για τις διεκδικήσεις που θα προέβαλε ένας κομμουνιστής περιφερειάρχης, όπως να κατανεμηθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων σε παιδικούς σταθμούς και να γίνουν έργα αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας. Συμπλήρωσε πως δεν θα υπέγραφε την ιδιωτικοποίηση του παραλιακού μετώπου.
Ερωτώμενος για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη σημείωσε ότι πρόκειται για κόμμα του συστήματος, γιατί τοποθετείται υπέρ της ΕΕ και λέει ότι θα συνεργαστεί και με τον έναν και με τον άλλο. Αναφερόμενος στην «Ελιά» κατέστησε σαφές ότι προέρχεται από τα ίδια παλιά υλικά της σοσιαλδημοκρατίας και πως αποτελεί «φερετζέ» αυτών που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια.
Όπως είπε ο Θανάσης Παφίλης, η ψήφος στο ΚΚΕ δεν θα βγει κάτι άλλο, ούτε μπορεί να προσμετρηθεί με ή χωρίς αστερίσκους, υπέρ της σημερινής κατάστασης.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου