Σελίδες

21 Μαρ 2014

Ο αντικομμουνιστής γενικός γραμματέας της κυβέρνησης

SS...  Samaras - Sμπαλτακος...
«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω»! 
Αυτό δήλωσε απερίφραστα και χωρίς καμιά ντροπή ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 (Παρασκευή 20 - 3 - 2014) και συμπλήρωσε, «Επειδή επιτρέπεται κάποιος να είναι κομμουνιστής, γιατί δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος αντικομμουνιστής;»
Προφανώς και ο Π. Μπαλτάκος γνωρίζει ότι αντικομμουνιστής δεν αυτός που διαφωνεί με τους κομμουνιστές και αντιτίθεται στις θέσεις, την ιδεολογία και τη δράση του ΚΚΕ με τις δικές του πολιτικές θέσεις, αλλά αυτός ο οποίος θεωρεί ότι είναι σωστό και επιβάλλεται, εναντίον του ΚΚΕ, να χρησιμοποιείται απροκάλυπτα η συκοφαντία και ή ωμή βία.
Σίγουρα ο Π. Μπαλτάκος δεν αγνοεί ότι:

 Aντικομμουνιστικές ήταν η 7χρονη στρατιωτική δικτατορία της περιόδου 1967 - 1974 και η δικτατορία του Μεταξά, που επιχείρησαν μέ βασανιστήρια, φυλακές και εξορίες να εξοντώσουν τους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές που αντιστάθηκαν. 
Ότι, αντικομουνιστές είναι οι ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής». 
Ότι, αντικομμουνισμό εκδήλωσαν και εκδηλώνουν και κυβερνήσεις της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν με την άγρια καταστολή και την τρομοκρατία το εργατικό και λαϊκό κίνημα και να επιβάλουν αντιδραστικές αποφάσεις υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου.
Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, οι νέοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία και ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση, εκτιμούν τον αναντικατάστατο ρόλο του ΚΚΕ, το εμπιστεύονται και ελπίζουν σε αυτό. 
Καταλαβαίνουν ότι ο αντικομμουνισμός δεν εχθρεύεται και δεν απειλεί μόνο τους κομμουνιστές αλλά το λαό, τα δικαιώματά του.  

*** 

ΚΚΕ: Σχόλιο για τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου
Σε σχόλιο για τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:
«Ο κ. Μπαλτάκος, εκτός από αντικομμουνιστής, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, είναι και ανιστόρητος. Γιατί η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από τον κομμουνισμό, όπως αναφέρει, αλλά από ένα σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, το οποίο υπηρετεί και ο ίδιος ως Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης. Έχουν επίσης ταλαιπωρηθεί και ματώσει από τον αντικομμουνισμό, που πρεσβεύει ο κ. Μπαλτάκος και που οδήγησε σε φυλακές, εξορίες και εκτελέσεις.»
***
Χυδαίος και πρωτόγονος αντικομμουνισμός από κυβερνητικά στελέχη
«Αντικομμουνιστής» δηλώνει ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, γενικός γραμματέας
της κυβέρνησης.
«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω» είπε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» και απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα χαρακτήρισε τον εαυτό του αντικομμουνιστή. Και πρόσθεσε ότι «κομμουνιστικές ιδεοληψίες, που δεν έχουν επιτυχή εφαρμογή πουθενά, έχουν ταλαιπωρήσει την χώρα».
Παράλληλα, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, μέλος μιας κυβέρνησης που συνδιαλέγεται με τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας στην οποία μετέχουν ναζιστικές και εθνικιστικές δυνάμεις, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», αναφερόμενος στα γεγονότα στη χώρα αυτή και τους ελληνικής καταγωγής κατοίκους της θυμήθηκε τις ...«σφαγές» του Στάλιν!
Ο συντονισμός των κυβερνητικών στελεχών στον ωμό, χυδαίο και πρωτόγονο αντικομμουνισμό, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι τσάκισμα λαϊκών δικαιωμάτων και εξυπηρέτηση μονοπωλιακών συμφερόντων πάνε χέρι - χέρι με την επίθεση στο εργατικό - λαϊκό κίνημα και την ιστορία του.

902.gr

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/14, 9:48 μ.μ.

    Και ο Σαμαράς κύριε???
    Τί είναι ο Σαμαράς κύριε???
    Και αυτός φασίστας???

    Η μικρή Αγνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/3/14, 9:52 μ.μ.

    Ο ναζιστής συνεταίρος του Σαμαρά δήλωσε "...και έτσι θα πεθάνω"
    Ε... άει πέθανε ναζιστοσκώληκα μαζί με τα αφεντικά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/3/14, 10:17 μ.μ.

    Δε γεννήθηκες αντικομουνιστής και θα πεθάνεις αντικομουνιστής παλικάρι μου...

    Μαλάκας γεννήθηκες και μαλάκας θα πεθάνεις!!!!!!
    B.K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/3/14, 11:01 μ.μ.

    Κοψε φατσα,
    Βγαλε συμπερασμα.
    Υ.Γ.
    ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ
    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή