Σελίδες

19 Φεβ 2014

Ελεεινοί προβοκάτορες οι συντάκτες του "Epirusgate" και του "left.gr"

ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ: Σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης»


Σε δελτίο τύπου σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης» η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:
«Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το "Epirusgate" (διαδικτυακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ("left.gr") που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης – της ΚΟΒ Κόνιτσας – με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!
Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.


Δεν θα τους περάσει! Το ΚΚΕ, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στους χώρους εργασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους... ΠΑΝΤΟΥ!
Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες».


UPDATE 
Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ τονίζει:
«Η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας Ιωαννίνων του ΚΚΕ καταγγέλλει τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, διαδίδουν ψέματα ότι τάχα διαγράφηκε η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας του ΚΚΕ, επειδή τάχα ήθελε να υποστηρίξει κοινό ψηφοδέλτιο και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΚΟ Κόνιτσας, όπως όλες οι οργανώσεις του ΚΚΕ, δίνουμε τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ. Στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το Κόμμα μας.
Επιλέγουμε τους υποψηφίους και τους επικεφαλής στα ψηφοδέλτιά μας με κριτήριο τη δράση τους, την αγωνιστική τους προσφορά στους αγώνες της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, της νεολαίας.
Ουδέποτε στην Κομματική μας Οργάνωση έγινε κουβέντα για στήριξη κοινού ψηφοδελτίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν σαν σκέψη από κάποιο κομματικό μέλος. Το αντίθετο, η ΚΟ Κόνιτσας ομόφωνα υπερψήφισε το πολιτικό πλαίσιο της ΚΕ για τις εκλογικές μάχες του Μάη, που είναι απέναντι στα κόμματα του ευρωμονοδρόμου και το ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, κανένα μέλος της ΚΟ Κόνιτσας δεν έχει διαγραφεί!
Οι βρωμιές και οι προβοκάτσιες, που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, είναι ο κρυφός πόθος όσων έχουν ταχθεί απέναντι στο ΚΚΕ. Όσων ονειρεύονται συνεργασίες του ΚΚΕ, επιζήμιες για το λαό, για να σώσουν το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση του.
Σύσσωμη η ΚΟ Κόνιτσας του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, θα δώσουν τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Κόνιτσας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Σδούκο.
Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα για τις μεθόδους που αξιοποιούν κάποιοι για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να απαντήσουν στις προβοκάτσιες, τα ψέματα και τη συκοφαντία, στηρίζοντας παντού το ΚΚΕ».
Υ.Γ. 
Πότε η συκοφαντία και το ψέμα «ανυψώνονται» σε γκεμπελισμό;
Epirusgate/left.gr


Πρώτον, όταν το ψέμα είναι τόσο απίθανα μεγάλο που ο κανονικός άνθρωπος αρχίζει να αναρωτιέται.
Προσέξτε:
«...Το μέγεθος της ψευτιάς είναι ένας παράγοντας για να γίνει πιστευτή. Με την πρωτόγονη αφέλεια των μαζών, ένα μεγάλο ψέμα είναι πιο αποτελεσματικό από ένα μικρό (...) Δεν θα συμβεί ποτέ η μεγάλη μάζα να υποπτευθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, και η μάζα θα σταθεί τέλεια ανίκανη να πιστέψει πως θα μπορούσε να είχε κανείς τη σατανική ξετσιπωσιά να διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση».
(Αδόλφος Χίτλερ, «Ο Αγών μου», εκδόσεις Ζαρβάνου, τ. Α΄, σελ. 55).

Δεύτερον, όταν η συκοφαντία, που με «σατανική ξετσιπωσιά, διαστρέψει την αλήθεια σε τέτοια έκταση», επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται.
Πρόκειται για το γνωστό «πες πες κάτι θα μείνει».


***
ΣΥΡΙΖΑ - ΑΥΓΗ: Τόνοι λάσπης και γκεμπελίστικης βρώμας εναντίον του ΚΚΕ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/2/14, 7:54 μ.μ.

    Τα "αργυρώνητα" τσιράκια του Αργυρη, τώρα έγιναν τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/14, 12:57 π.μ.

    Ποιός έτρεξε να υιοθετήσει τις προβοκατόρικες ψευτιές του "Epirusgate" και του Left.gr;
    Μα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης που έγραψε στο λογαριασμό του στο τουίτερ: «Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κόνιτσα, έγινε ενα ακόμη βήμα για την συσπείρωση όλης της Αριστεράς. Οι διαγραφές, είναι μάχη οπισθοφυλακών».

    Συμπέρασμα 1ο: Ο Παπαδημούλης δεν ξέρει τι του γίνεται, ούτε καν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπως λέει, την Κόνιτσα.

    Συμπέρασμα 2ο: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καν να μπει στον κόπο να διασταυρώσει την δήθεν «είδηση», αναπαράγει δημόσια τις άθλιες ψευτιές ενάντια στο ΚΚΕ. Και δεν ντρέπεται!

    Συμπέρασμα 3ο: Για την «συσπείρωση όλης της Αριστεράς», τα τζιμάνια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανά να διαδώσουν τα πιο βλακώδη ψέματα ενάντια στο ΚΚΕ.
    Έτσι αντιλαμβάνονται την «συσπείρωση όλης της Αριστεράς», με γκεμπελικές μεθόδους.

    Συμπέρασμα 4ο: Είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. Ψεύτες, γκεμπελίσκοι και αδίστακτοι.
    ΦΑΙΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/14, 1:33 π.μ.

    Οι του Epirusgate είναι γνωστά λαμόγια, που σήμερα άλλαξαν αφεντικά, πέρασαν απο το ΠΑΣΟΚ στον νεοΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ).
    Διαβάστε την είδηση για τους συντάκτες του, στις 10 Απρίλη 2012:
    ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ EPIRUSGATE.BLOGSPOT.COM ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ
    Σχηματίσθηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος ενός διαχειριστή ιστολογίου ( blog ) για συκοφαντική δυσφήμηση και απόπειρα εκβίασης σε βάρος Βουλευτή στην Ήπειρο.
    Στην υπόθεση εμπλέκεται και άλλο ένα πρόσωπο που ερευνάται η σχέση του με το ιστολόγιο(......).
    Οι διαχειριστές του blog ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα για να σταματήσουν να συκοφαντούν τον Βουλευτή.
    Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος ενός 40χρονου διαχειριστή του ιστολογίου «epirusgate.blogspot.com» (ονόματι Κράνος),
    στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, για κατ' επανάληψη δημοσίευση αναρτήσεων με εκβιαστικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο, σε βάρος Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Ήπειρο.
    Επιπλέον, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας 43χρονος ημεδαπός, του οποίου ερευνάται η σχέση (συν)εργασίας με το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
    Ειδικότερα, ο Βουλευτής κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι στον συγκεκριμένο ιστότοπο και για το χρονικό διάστημα από αρχές του 2009 έως και πριν από ένα μήνα περίπου, δημοσιεύονται αναρτήσεις με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του.
    Επιπλέον κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καιρό, δεχόταν τηλεφωνήματα από τους διαχειριστές του ιστολογίου, που εκβιαστικά του ζητούσαν χρήματα για να σταματήσουν την ανάρτηση συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος του.
    Μετά από κατάλληλη ψηφιακή έρευνα από στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε ο 40χρονος ως διαχειριστής του ιστολογίου, ενώ ερευνάται η σχέση συνεργασίας του 43χρονου με το ιστολόγιο και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους στα Ιωάννινα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/11/20, 3:54 μ.μ.

      Αριστερός δεν είμαι, αλλά συμφωνώ απόλυτα. Τον συγκεκριμένο τον ήξερα στο στρατό, ένας Ρουφ....ς με κεφαλαία γράμματα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/14, 5:07 μ.μ.

    Οι δηθεν ανανεωτικοι αριστεροι της δεκαρας εχουν μετατραπει σε αυριανιστες του χειριστου ειδους.
    Παρέα με τον χρυσαυγίτη Κράνο γκεμπελίζουν ασύστολα, ψαρεύοντας απο Καριπίδη ως Βουδούρη... και βάλε...
    Κατα τα αλλα, αυτά τα σκουλίκια θελουν και την ψηφο μας στο β΄γυρο!!!
    Ο απόπατος του οπορτουνισμού πασαλειμένος με χρυσαβγιτισμό.
    Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/2/14, 7:40 μ.μ.

    Και οι "πρωην εργαζόμενοι της ΕΡΤ" στην υπηρεσία του γκεμπελισμού, πιστά τσιράκια της φασιστικής νοοτρπίας Συριζα.
    Διαβάστε εδώ : http://revol-now.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6146.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή