Σελίδες

23 Φεβ 2014

Πώς τα φέρνει η ζωή...

Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή... 

Μεγάλα συγκροτήματα αστικών ΜΜΕ που στάζουν σταθερά χολή απέναντι στο λαϊκό κίνημα, εφημερίδες και κανάλια που αναμασούν θεωρίες επί θεωριών «περί βίας» και για το ότι το «μονοπώλιο της έννομης άσκησής της στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες» το έχουν αποκλειστικά οι κρατικές δυνάμεις καταστολής, «ξαφνικά» στην Ουκρανία το είδανε... αλλιώς: 
Οι οπλισμένες μέχρι τα δόντια δυνάμεις κρούσης της «αντιπολίτευσης», με τη συνδρομή της ΕΕ ειδικά της Γερμανίας αλλά και των ΗΠΑ, έγιναν... «διαδηλωτές» και «αγωνιστές», ο εκλεγμένος με αστικές εκλογές Πρόεδρος της χώρας δεν είναι ο επικεφαλής της περιβόητης «κοινοβουλευτικής δημοκρατίας» τους, αλλά... ο εκπρόσωπος του «αυταρχικού καθεστώτος». 

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο: αφού τα συμφέροντα των εν λόγω ΜΜΕ τάσσονται με τον έναν από τους δύο πόλους της ενδοϊμπεριαλιστικής σύγκρουσης στην Ουκρανία, πάνε περίπατο και οι θεωρίες τους «περί βίας», πάνε και τα «περί κοινοβουλευτικής δημοκρατίας», πάνε όλα... 

Να το πάρει κι αυτό υπόψη του ο λαός, να το θυμάται και κάθε φορά που από τις φυλλάδες και τα κανάλια τους βάζουν στο στόμα τους την πάλη του ταξικού κινήματος.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου