Σελίδες

27 Φεβ 2014

Υπάρχει και αυτή η Ουκρανία



Σήμερα στη δοκιμαζόμενη Ουκρανία δεν υπάρχει μόνο η δράση των ένοπλων ομάδων που έχουν συγκροτήσει φασιστικά - εθνικιστικά κόμματα, που ανοικτά στηρίζουν και αξιοποιούν οι ΗΠΑ και η ΕΕ, προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδια των φιλικών προς αυτούς οικονομικών και πολιτικών δυνάμεων. Όπως είναι φυσικό, αυτά τα κόμματα με τα τάγματα εφόδου έχουν αδράξει την ευκαιρία και βγάζουν όλο το μένος και το μίσος τους ενάντια στους κομμουνιστές, τη Σοβιετική Ένωση, τον ηρωικό Κόκκινο Στρατό που συνέτριψε το ναζιστικό τέρας.
Σήμερα στην Ουκρανία δεν υπάρχουν μόνο οι δυνάμεις που υπερασπίζονται και επιδιώκουν τη συμμαχία της χώρας με τη σημερινή ιμπεριαλιστική Ρωσία.


Υπάρχουν και δυνάμεις που αντιπαλεύουν την παγίδευση του λαού στις αντιπαραθέσεις και τις αιματηρές συγκρούσεις της ουκρανικής πλουτοκρατίας, που υπερασπίζονται τις σοσιαλιστικές κατακτήσεις, που μάχονται κατά του αντικομμουνισμού και της βεβήλωσης των σοβιετικών μνημείων και προβάλλουν το δρόμο της συναδέλφωσης των λαών και της πάλης για το σοσιαλισμό.
Τη δράση αυτών των δυνάμεων που δίνουν σκληρό και ηρωικό αγώνα την αποσιωπούν εντελώς τα διεθνή ΜΜΕ, όμως φτάνει μια στιγμή, αρκεί η αποφασιστικότητα και ο ηρωισμός μιας νέας γυναίκας για να ανοίξει μια ρωγμή προς την αλήθεια. Μια τέτοια στιγμή, ένα τέτοιο πλάνο υπήρχε σε ένα από τα πολλά βίντεο - ανταποκρίσεις που στέλνουν τα διεθνή πρακτορεία και το αναμετέδωσε το «MEGA» για μια και μόνη φορά, στις βραδινές ειδήσεις της Κυριακής 23 του Φλεβάρη.
Τα πλάνα από την Ουκρανία είναι καλοσκηνοθετημένα. Δείχνουν ομάδες φασιστών να γκρεμίζουν αγάλματα του Λένιν. Να ασχημονούν και να βεβηλώνουν μνημεία του Κόκκινου Στρατού, που όμως τα εμφανίζουν ως πράξεις ενός αγανακτισμένου λαού. Τα φασιστοειδή σφυροκοπούν με σφυριά το μνημείο, η κάμερα έχει τη σωστή γωνία και απόσταση ώσπου ξαφνικά μια νέα γυναίκα μπαίνει μπροστά στη βαριοπούλα..
Η στιγμή είναι συγκλονιστική και αποκαλυπτική.
Αυτές οι δυνάμεις χρειάζονται την αλληλεγγύη και την υποστήριξη όλων μας.
Πηγή: 902.gr (Ο τίτλος δικός μου)

Αντιγραφή απο : RED ATTACK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου