Σελίδες

27 Φεβ 2014

Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

Νύχτα βρικολάκων στην Ουκρανία η 23η Φεβρουαρίου 2014. 
Νύχτα νεκρανάστασης φασισμού. 
Όλη η ουσία της ανατροπής μιας ψευδοαστικής δημοκρατίας από μια φασιστική εκδοχή της. Με άμεσους χορηγούς την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Αυτούς που μιλάνε για ανατροπή ενός δικτάτορα και αποκατάσταση της.. .δημοκρατίας στην Ουκρανία!

Πόσο έξυπνος πρέπει να είσαι για να καταλάβεις ποια είναι η ουσία της ΕΕ και γενικότερα του καπιταλισμού και να κατηγορείς τους κομμουνιστές ότι δεν καταλαβαίνουν την ΕΕ που δήθεν υποστηρίζει τη δημοκρατία;;; 
Ποια δημοκρατία αφού ήδη σε χώρες - μέλη της όπως της Βαλτικής, έχουν απαγορευτεί τα ΚΚ και όποιος φορέσει, έστω και το σήμα με σφυροδρέπανο, πάει κατευθείαν στη φυλακή;
Ας «απολαύσουμε» το θρίλερ της νεκρανάστασης του φασισμού (παιδί της ΕΕ πλέον, στη βάση του «αντικομουνιστικού μνημονίου» που έχει ψηφίσει από  την «Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Ευρώπης» τον Γενάρη του 2006, και από την ΕΕ μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 9/4/2009 και ας κάνουν κάποιοι ότι δεν το ξέρουν…http://aristeripolitiki.blogspot.gr/2013/05/blog-post_29.html), της νεκρανάστασης του φασισμού, λέμε, στις 23 Φεβρουαρίου 2014, όταν η Ράντα (Βουλή) της Ουκρανίας «ψήφισε» τους εξής νόμους:


4201 - Σχέδιο απόφασης για την απαγόρευση των δραστηριοτήτων του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας.

4217 - Σχέδιο ψηφίσματος για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σοβιετικής κατοχής της Ουκρανίας.

4176 - Σχέδιο Νόμου για την κατάργηση του νόμου που ποινικοποιούσε την ναζιστική προπαγάνδα.
4184 - Σχέδιο απόφασης για τον διορισμό ως υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας του (φασίστα) V.Avakov και τον διορισμό μελών της νεοναζιστικής ομάδας «Δεξιός Τομέας» στο Υπουργείο. 
4215 - Σχέδιο απόφασης για το (φασιστικό- ναζιστικό των νεο-Βάφεν SS) «Πάνθεον των εθνικών ηρώων».

4203 - Σχέδιο διατάγματος για την εισαγωγή δημοσιονομικών περιορισμών (ακραία λιτοτητα).

4215 - Σχέδιο ψηφίσματος απόδοσης τιμής στους συμμετέχοντες (ακροδεξιούς και φασίστες) στις ένοπλες συγκρούσεις κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων.

4197 - Σχέδιο απόφασης για το διορισμό του μέλους του (φασιστικού)  κόμματος "Svoboda" Α.Mahnitskogo στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.

4204 - Σχέδιο Νόμου για τα καθήκοντα του Προέδρου της Ουκρανίας.

4191 - Σχέδιο απόφασης για τον διορισμό του μέλους του (ναζιστικού - φιλογερμανικού) κόμματος "UDAR" V.A. Nalivaychenko ως επόπτη της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας

4211 - Σχέδιο απόφασης της απόλυσης από την υπηρεσία των στρατιωτών και αξιωματικών των σωμάτων ασφαλείας (που δεν ήταν με τους φασίστες –

στη θέση τους προσλαμβάνονται μέλη των ακροδεξιών ομάδων).

4199- Σχέδιο απόφασης κατάργησης του δικαιώματος των μειονοτήτων στη χρήση της γλώσσας τους. (Απαγορεύθηκαν τα Ρωσικά, τα Ρουμανικά, τα Ουγγρικά, τα Ελληνικά!!!).

Την ίδια στιγμή που η Ράντα ψηφίζει νέο-ναζιστικούς νόμους ο Πρώτος  Γραμματέας της ΚΕ  του Κ. Κ. Ουκρανίας, Π.  Σιμονένκο αναφέρεται σε πραξικόπημα που παραδίδει «την Ουκρανία υπό την «προστασία» των ΗΠΑ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και διαφόρων πολυεθνικών εταιρειών».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/2/14, 4:03 μ.μ.

    Η μάχη των ευρωεκλογών πρέπει να αποκτήσει χαραχτήρα δημοψηφίσματος, για το αν οι λαοί θέλουν να ενισχύσουν ή να διαλύσουν την ΕΕ των ιμπεριαλιστών.
    Αν θέλουν να ματώσουν δέσμιοι στις επιδιώξεις του κεφαλαίου, ή αν θα γκρεμίσουν το νέο ράιχ των μονοπωλίων που ρίχνει τους λαούς στο λάκο της εκμετάλλευσης, του ρατσισμού και του πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/14, 8:53 μ.μ.

    Φασίστες, μπράβοι, ακροδεξιοί κάτω από την καθοδήγηση της Δύσης βρίσκονται παντού σε όλα τα ...νέα πόστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή