Σελίδες

21 Φεβ 2014

Παρέμβαση του Ν. Σοφιανού στο «ACTION 24» (VIDEO)



«Έχουμε την αποκλειστικότητα να έχουμε καταγγείλει,να μην αναγνωρίζουμε και να μην εμπλεκόμαστε στην "κατασκευή" ΜΚΟ», ανέφερε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ACTION 24» σημείωσε ότι οι ΜΚΟ δεν αποτελούν ελληνική πατέντα, αλλά ευρωπαϊκή.
Στην παρέμβασή του κατήγγειλε ότι μια σειρά λειτουργίες του δήμου και του δημοσίου περνάνε σε ιδιώτες και σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. «Αυτή τη στιγμή γίνεται χοντρό πανηγύρι με τις ΜΚΟ στην παιδεία, στα εκπαιδευτικά προγράμματα, στην υγεία, σε ζητήματα διαχείρισης ακραίας φτώχειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Σοφιανός στηλίτευσε το «αβαντάρισμα» που γίνεται στη Χρυσή Αυγή. Όπως είπε «η αρνητική διαφήμιση είναι αβάντα που γίνεται εδώ και ένα χρόνο από δημοσιογράφους, από ράδιο αρβύλα - δημοσκοπήσεις του διαδικτυακού τόπου και διάφορους αντιμνημονιακούς τηλεαστέρες ότι δηλαδή ο Καδιάρης θα μπει στο δεύτερο γύρο και τι θα κάνουμε για να τον απομονώσουμε και επομένως να νομιμοποιήσουμε όλο αυτό που ζει ο κόσμος».
Ερωτώμενος για το πώς θα αντιμετωπίσει το ΚΚΕ τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στο δήμο της Αθήνας, υπογράμμισε ότι πρόκειται για ναζιστική εγκληματική οργάνωση και θα αντιμετωπιστεί ως υπόδικος ο οποίος κυκλοφορεί με εγγύηση και περιοριστικούς όρους. Συμπλήρωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με απαγορεύσεις, αλλά με απομόνωση που πρέπει να έρχεται και από τον κόσμο. «Δεν μπορείς να δέχεσαι το ματωμένο φαγητό που υποθετικά μοίραζε κάποτε, έχοντας από πίσω πλάτες συγκεκριμένων εμπόρων, συγκεκριμένων μαύρων τμημάτων κεφαλαίου από τον υπόκοσμο, ο οποίος ξέπλενε και χρήματα», επισήμανε. 
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου