Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Αλ. Μπαλού στον «AΝΤ1»: Η ψήφος και οι αγώνες έχουν προοπτική με ενισχυμένο το ΚΚΕ (VIDEO)Ο μοναδικός δρόμος που υπάρχει σήμερα είναι ο λαός να ορθώσει το ανάστημά του, να νικήσει το φόβο, να ξεπεράσει τη λογική του μικρότερου κακού και να ενισχύσει το αποκούμπι του, το ΚΚΕ. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του «AΝΤ1».

Η ψήφος και οι αγώνες έχουν προοπτική όταν είναι ενισχυμένο το ΚΚΕ, πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Μπαλού, καλώντας τον κόσμο να σκεφτεί με ποιο κόμμα την επομένη των εκλογών, που θα 'ρθουν νέα μέτρα, θα μπορέσει να δώσει αγώνες, να συγκρουστεί, να διεκδικήσει, να εμποδίσει και να ανοίξει το δικό του δρόμο ανάπτυξης.
Επανέλαβε τη θέση του Κόμματος για κατάργηση των διοδίων παντού καθώς ο λαός τα έχει χρυσοπληρώσει προς όφελος των μονοπωλίων.
Χαρακτήρισε αποπροσανατολιστική τη συζήτηση περί σκανδάλων την ώρα που τα ίδια τα κόμματα που κυνηγούν τους φοροφυγάδες είναι αυτά που εφαρμόζουν αυτή την πολιτική που γεννά τα σκάνδαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου