Σελίδες

16 Ιαν 2014

ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς η αστυνομία την αυθεντικότητα των διαλόγων της ομάδας «ΔΙΑΣ» με το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που βγήκαν στη δημοσιότητα.
«Η αποτίμηση ενός περιστατικού δεν αξιολογείται αποκλειστικά και μόνο από διαλόγους του Κέντρου Επιχειρήσεων, οι οποίοι αποτυπώνουν τις διαδοχικές φάσεις της επιχειρησιακής εξέλιξης, αλλά όχι την πληρότητα των αστυνομικών ενεργειών» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ άρα δεν τους διαψεύδει.
Παράλληλα δηλώνει ότι «από την αρχική αξιολόγηση διαφαίνεται ότι οι αστυνομικοί ενήργησαν με βάση τους διεθνώς παραδεκτούς κανόνες επιχειρησιακής εμπλοκής και ανταπόκρισης».

Οι διάλογοι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ομάδα ΔΙΑΣ αναφέρει στο κέντρο της Άμεσης Δράσης λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ότι «είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής μας ενημερώνουν ότι είχανε μια διαμάχη με άτομα του "γνωστού" χώρου. Είμαστε πλησίον. Προσπαθούμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα. Πάντως να γνωρίζετε, απ' ό,τι διακρίνουμε, υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές με όπλα...», ενώ το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ ακούγεται να τους δίνει εντολή «να μείνουν σε απόσταση προκειμένου να δίνουν εικόνα στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ».
Επίσης αναφέρεται πως «το εντυπωσιακό των διαλόγων μεταξύ του κέντρου της ΕΛ.ΑΣ και της Ομάδας ΔΙΑΣ, είναι ότι, παρότι σε τέσσερις φάσεις του περιστατικού το πλήρωμα που βρισκόταν επιτόπου ζητά ενισχύσεις από τη Νίκαια και το Πέραμα, ο εκφωνητής δε φαίνεται ν' ανταποκρίνεται. 
Μάλιστα, λίγη ώρα μετά, ρωτά αν στο επεισόδιο συμμετείχαν αλλοδαποί... 
Η στιγμή του θανατηφόρου τραυματισμού του Παύλου Φύσσα αποτυπώνεται σε αναφορά αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ: "Κέντρο, ένα άτομο είναι... έχει... είναι αιμόφυρτο, ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο"».
Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΕΚΑΒ και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «στις 18/9/2013 και ώρα 00:06 το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση σχετικά με περιστατικό τραυματισμού αγνώστου άνδρα από αιχμηρό αντικείμενο στο Κερατσίνι. Η κλήση διαβιβάστηκε στις 00:07 στο πρώτο πλησιέστερο διαθέσιμο ασθενοφόρο που βρισκόταν στην περιοχή του Θριάσιου Νοσοκομείου. Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο αφίχθη στον τόπο του συμβάντος στις 00:25 πράγμα που σημαίνει πως ο πραγματικός χρόνος ήταν 18 λεπτά».
902.gr

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/1/14, 11:34 μ.μ.

    Είχε βγεί τότε στις τηλεοράσεις (δείτε το βίντεο) ο θλιβερός εκπρόσωπος των μπάτσων να ισχυριστεί ότι η ομάδα της ΔΙΑΣ έφτασε μετά την δολοφονία επικαλούμενος «στοιχεία που προκύπτουν απ’ την έρευνα που έχει γίνει» και να διέψευσε τους αυτόπτες μάρτυρες, επικαλούμενος ότι τα λεγόμενα τους, είναι αποτέλεσμα «ψυχολογικής φόρτισης»,

    Θα απολογηθεί κανένας, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για όλα αυτά τα ψέματα που μας σερβίριζαν τόσο καιρό οι μπάτσοι;
    ΑΚ21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/1/14, 11:44 μ.μ.

      Το βίντεο εδώ :
      http://www.youtube.com/watch?v=XL0bTd2QIq4#t=602
      ΑΚ21

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/1/14, 11:39 μ.μ.

    « ε, όχι και μαχαίρια!»!!!
    ειπε ο Σαμαράς....
    και αγανακτησμένα φώναξε: "γιατί δεν τήρησαν τις εντολές μου και τώρα χρειάζεται να προφυλακίσουμε τον κολλητό μου ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ..."

    Αντώνης Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/14, 11:54 μ.μ.

    Δηλαδή τι μας λένε, ότι οι μπάτσοι ήταν στο σημείο που έγινε η δολοφονία από Χρυσαυγίτες του μουσικού αντιφασίστα Παύλου Φύσσα την παρακολούθησαν απαθείς και άφησαν την συμμορία να φύγει με όλη της την άνεση?
    Αυτό και αν είναι παραδοχή απόλυτης συνεργασίας, επίσημου αστικού κράτους και ναζιστικού αστικού κράτους.
    Αυτοί είναι οι καπιταλιστές με τις εφεδρείες τους.
    Βέβαια απο το σκηνικό λείπει ο ΣΥΡΙΖΑ,
    αυτός παίζει παρακάτω...
    στην επόμενη συνέχεια...
    ίδια και απαράλλακτη...
    Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή