Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Ο θείος απ' τη (Βόρεια) Κορέα...

Το απόστημα έσπασε! Δαιμόνιοι δημοσιογράφοι δυτικών μέσων ενημέρωσης κατάφεραν να τρυπώσουν στα άδυτα της μυστικοπαθούς δικτατορίας της Βόρειας Κορέας και να μεταφέρουν στον ελεύθερο κόσμο πληροφορίες για την εκτέλεση του περίφημου θείου του αιμοσταγούς Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Δεν έχει βέβαια και πολύ σημασία που οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και αντικρουόμενες μεταξύ τους. 
Το ζητούμενο είναι ότι τώρα πλέον ξέρουμε πως:
 • Ο θείος δολοφονήθηκε από βόμβα που η βορειοκορεάτικη πολεμική αεροπορία έριξε σπίτι του.
 • Ο θείος ξεγυμνώθηκε και ρίχτηκε βορά σε 120 πεινασμένα σκυλιά (55 ροντβάϊλερ, 50 λυκόσκυλα και 15 αιμοβόρα τσιουάουα), παρουσία του Κιμ και αξιωματούχων.
 • Ο θείος ξεγυμνώθηκε, βιάστηκε απ' τους αξιωματούχους και εν συνεχεία δώθηκε ως γεύμα σε 120 πεινασμένα σκυλιά.
 • Ο θείος φαγώθηκε από 120 πεινασμένα σκυλιάκαι εν συνεχεία ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφαγε τα σκυλιά που έφαγαν τον θείο.
 • Ο θείος πετάχτηκε σε κλουβί με 115 πεινασμένα λιοντάρια, 87 κακοποιημένους πάνθηρες και 63 κογιότ με διανοητική στέρηση και εν συνεχεία τα κόκκαλα του μοιράστηκαν σε 120 σκυλιά για παιχνίδι.

 • Ο θείος ρίχτηκε σε ποταμό με 320 πεινασμένα πιράνχας (κλεμμένα απ' τον Αμαζόνιο) ενώ ο Κιμ Γιονγκ Ουν του πετούσε πετραδάκια από πολυτελές γιώτ.
 • Ο θείος καταβροχθίστηκε από πίθωνα του βορειοκορεατικού καθεστώτος τον οποίο πίθωνα εν συνεχεία πάτησε τανκς του στρατού για να είναι απόλυτα σίγουρος ο θάνατος του θείου.
 • Ο θείος βρήκε φριχτό θάνατο σε θάλαμο αερίων όπου προηγουμένως είχαν αεριστεί ομαδικά 1.234 βορειοκορεάτες φαντάροι που είχαν καταναλώσει 56 τόνους φασόλια γίγαντες, 30,5 τόνους παστουρμά και 9.000 σκελίδες σκόρδου.
Άλλες πάλι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε έγκυρη εφημερίδα της νότιας Κορέας και επιβεβαιώνονται απ' το τμήμα ανθρωποφαγίας της CIA κάνουν λόγο για διαφορετικό σαδιστικό τρόπο εκτέλεσης του θείου του Κιμ Γιονγκ Ουν. 
Σύμφωνα μ' αυτές (τις πληροφορίες ντε) ο θείος εξαναγκάστηκε να καταπιεί (αμάσητη) πυρηνική βόμβα, ενώ απ' την έκρηξη δημιουργήθηκε κύμα ραδιενέργειας που μετέτρεψε 77 αξιωματούχους του καθεστώτος σε μπαμπουϊνους, αναγκάζοντας έτσι τον βορειοκορεάτη δικτάτορα να τους εκτελέσει επι τόπου.

Περισσότερες έγκυρες πληροφορίες για περισσότερα κροκοδείλια δάκρυα σε επόμενο ποστ.

ΠΗΓΗ : Revolution Now !

1 σχόλιο:

 1. Ναι, αλλά το άλλο με τα σκυλιά το ξέρετε;
  http://zbabis.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8836.html

  Μίλτος

  ΑπάντησηΔιαγραφή