Σελίδες

16 Ιαν 2014

Ν. Σοφιανός: Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ παίζουν στο ίδιο γήπεδο, αυτό της ΕΕ (AUDIO)



Ο λαός μας πληρώνει την κρίση αυτής της οικονομίας και γι' αυτό η διέξοδος δεν μπορεί να βρεθεί εντός των τειχών, τόνισε ο ΝίκοςΣοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm», ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά που ζει ο λαός είναι το αποτέλεσμα του μονόδρομου της  ΕΕ και της οικονομίας του κεφαλαίου.

«Τα παραμύθια κρατάνε πολύ λίγο, δεν ξέρω ποιος πιστεύει ότι όλο αυτό που βρήκε την πλειοψηφία του λαού μας, αυτή η βίαιη ισοπέδωση δικαιωμάτων, αυτή η λεηλασία του εισοδήματος, ότι όλα αυτά οφείλονται σε ένα λάθος πολλαπλασιαστή ή σε ανίκανους διαπραγματευτές και θα έρθουν τώρα κάποιοι ικανοί διαπραγματευτές που θα χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Νίκος Σοφιανός επισήμανε ότι κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ «παίζουν στο ίδιο γήπεδο» της ΕΕ. Όπως εξήγησε, η κύρια διαφορά που έχουν οι δύο «διεκδικητές της διαχείρισης της κρίσης» δεν βρίσκεται στον άλλο δρόμο ανάπτυξης, αλλά στη συνταγή που θα ακολουθήσουμε για να διοχετευθούν οι συνέπειες της κρίσης.
Επίσης επισήμανε ότι η πλειοψηφία του λαού δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ΕΕ. «Υπάρχει κανένας ενθουσιασμός στο λαό μας που ο πρωθυπουργός ανέλαβε την προεδρία της ΕΕ και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν για να γίνει Μπαρόζο στη θέση του Μπαρόζο;», αναρωτήθηκε.
Αναφερόμενος στα σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επισήμανε πως είναι καλό ότι θα τιμωρηθούν κάποιοι από όσους έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι, αλλά θα είναι κακό να θεωρήσει ο λαός ότι τα προβλήματά του οφείλονται σε κάποια λαμόγια και σε κάποιους κακούς επιχειρηματίες.
902.gr

1 σχόλιο: